hírekfrissek

2017.08.22. 15:42, Fanni
Vogue magazin interjú

Már emlegettük nektek, hogy a Vogue magazin szeptemberi számnak a címlapján, ami az év legfontosabb kiadása Jennifer Lawrence látható, ami egyet jelent egy új fotósorozattal, amit már korábban láthattatok és még mindig meg is tekinthettek a galériánkban, valamint egy hosszú interjúval is, amiben nem csak a kedvencünk gondolatait, de a barátaiét is, többek között Emma Stone-ét is olvashatjuk. Most ezt a hosszú anyagot olvashatjátok el az oldalunkon:

Íme, a csoda: Jennifer Lawrence, itt ül velem szemben. A mai egy igazán kellemes nyári este Los Angelesben, és Lawrence, valamint én egy tábortűz mellett ülünk egy mediterrán stílusú ház hátsó kertjében, magasan a dombokon, ahol a szellőnek virág, pénz illata van, ami a nehezen elégethető széntől mentes, hála az elektromos autóknak. Úgy tűnik, hogy a Hollywood-i káosz millió kilométerekkel arrébb van.

Igazából nem ez Jennifer igazi otthona, csak bérli. Lawrence rendes otthona "elromlott", amíg ő távol volt - az őrült sztori kristályokat is tartalmaz és... nos, inkább engedjük meg neki, hogy elmesélje:

"Amikor beköltöztem teljesen kitakarították a házat, vagyis kristályoktól mentessé tették, mert mindenhol ott voltak - magyarázza. Úgy voltam vele, hogy "Kérem, szabaduljanak meg ezektől, nem akarom, hogy az emberek, akik átjönnek hozzám azt higgyék, hogy szeretem ezeket a köveket". Nem mintha bármi rossz lenne benne! Aztán folyton csak azt mondták, hogy ezt nem tehetem meg, nem "költöztethetem" el őket. "Szerezned kell egy "kristály hölgyet", aki összeszedi és elviszi ezeket...""

De már tudhatjátok, hogy a sztori mivel fog folytatódni, Jennifer nem szerzett ilyen hölgyet...

"Kiszedettem az összes ilyen kristályt és eladtam. Aztán a kibaszott házamat elárasztotta valami. Utálom a kristályokat" - mondja.

Viszont a bérelt házában nincsenek kristályok. De túl sok bizonyíték sincs arra, hogy Lawrence itt él, egyedül egy bizonyos olajfestmény árulkodik erről, ami a kandalló felett kapott helyet és a kutyáját, Pippi-t ábrázolja. Hoztam magammal egy üveg bourbon-t, amivel Jennifer Kentucky-i gyökerei előtt tisztelgek. Valamint délután 5 is elmúlt, így ihatunk egy pohárral, mert... miért is ne tennénk?

"Ez isteni" - mondja Lawrence, miközben egy takarót húz a pulóverére és a bő szárú Zimmermann nadrágjára. És ez a pia csak 19,99 $-ba fájt nekem, mesélem neki.

"Wow. Akkor egyáltalán nem kellene rád elpazarolnom. El kellene tennem arra az esetre, ha vendégek jönnek hozzám."

Az elmúlt napokban, Lawrence-t meglátogatta a híres, amerikai festő, John Currin (aki az egyik Vogue címlapját vászonra is vitte). "Egészen hihetetlen" - mondja. "Készített néhány képet és úgy pózoltatott, mintha én is egy francia lány lennék. Szerintem Pippi néhány képen rajta is van". Vajon az elkészült Currin festményt megkapja? "Hogy juthatnék hozzá?" - kérdezi. "Meg rajtam kívül ki más akarná?"

Jennifer nevet. Csak ül, figyeli a tüzet és nem csinál semmit, ami nem túl gyakran történik mg fele. 26 évesen (azóta betöltötte a 27-et is) az egyik legsikeresebb és legelismertebb színész a Földön. Négyszeres Oscar jelölt és már egy Oscar díja is van a "Legjobb színésznő" kategóriában (amit a Napos oldal-ban nyújtott alakításáért kapott 2013-ban), felépített egy igazán sikeres filmsorozatot (Az éhezők viadala) és jelenleg is szerepel egy másikban (X-Men). Jövő márciusban a Vörös Veréb című alkotásban láthatjuk, ami egy akció-thriller és jó barátja, valamint Az éhezők viadala utolsó három részének a rendezője, Francis Lawrence rendezett (nincs rokoni kapcsolat köztük). A filmben Lawrence egy balerinából lett, orosz képet fog alakítani, aki szerelembe esik egy CIA ügynökkel, akit Joel Edgerton alakít. De még ezelőtt, idén szeptemberben a Mother!-ben is láthatjuk, amit még mindig nagy titkolózás övez. A filmet Darren Aronofsky írta és rendezte, aki tavaly óta Jennifer párja is egyben.

Ez egy fantasztikus út, eget rengetően kreatív, valamint jövedelmező is, de Lawrence úgy jutott el idáig, hogy megállás nélkül végigdolgozta a tinédzser és a 20-as éveit is.

"Ilyen szempontból olyan, mint egy cápa" - mondja Francis Lawrence. "Van egy kis részem, ami egyáltalán nem tudja elképzelni azt, hogy milyen, amikor Jen egyáltalán nem dolgozik, vagy csak egy kis időre szünetre megy."

Jennifer maga azt mondta egy korábbi interjújában, hogy ő egyszerűen csak ilyen, nem tudja elviselni már csak a gondolatát sem annak, hogy felkel, de nincs semmi teendője, de azt sem szereti, ha úgy kell ágyba bújnia, hogy aznap nem ért el semmit. Viszont mostanában, eljutott arra a pontra, hogy egy kis pihenő neki is jót tenne. Korábban azt nyilatkozta, hogy nem szereted a szabadságokat.

"Nos igen, nevetséges" - mondja. "Hülyeség volt azt mondani. Ez nagyszerű."

Mostanra már biztosan elolvastál ezer cikket arról, hogy Jennifer Lawrence pontosan olyan, mint mi, illetve azt is, hogy ő pontosan az a híresség, akivel csak lazulni szeretnél a tűz mellett egy pohár bourbon-nal a kezedben. És ez igaz.

A Moonlight/La La Land Oscar-os baki ("Mindenki tisztességesen kezelte az ügyet, de basszus") és egyéb témák között, szóba került az is, hogy Lawrence mennyire szereti a valóságshow-kat.

"Betekinthetsz bárkinek az életébe és kijelentheted, hogy "Nos, valószínűleg nem kellene hozzámenned ahhoz a pasihoz", és ettől 30 percig Istennek érezheted magadat."

"Nem hiszem, hogy képes lenne bárki más lenni önmagán kívül" - mondja Jennifer legjobb barátja, Justine Ciarrocchi, aki korábban a szobatársa volt a közös apartmanjukban. "Egyáltalán nem lehet rossz abból, ha magadat adod, bármennyire is elcsépeltnek hangzik."

Lawrence természetessége és hétköznapisága az egyik ismertetőjegye lett, ráadásul annyira, hogy a híres énekesnő, Ariana Grande az egyik Saturday Night Live részben ezt ki is figurázta, a "Celebrity Family Feud" szkeccsben, amiben ez hangzott el a szájából: "Azt mondták, hogy ne vállaljam el ezt a játékot, de úgy voltam vele, hogy "Kapják be, jól fogok szórakozni, én csak egy hétköznapi személy vagyok". Lawrence istenítette Grande megszemélyesítését, ami szerinte "tökéletes volt" - még úgy is, hogy azt kijelentette, hogy ő maga soha nem írná le magát "hétköznapi személynek".

"Ez az, amit más emberek mondanak rólam" - mondja. "Ha én valaha is azt mondanám magamra, hogy egy átlagos, hétköznapi ember vagyok, akkor megölném magamat."

A nyersen őszinte jelző sokkal jobb szó arra, hogy körülírjuk Jennifer és fantasztikus élmény ezt megtapasztalni. Bízz bennem: vannak olyan színészek, akik lefagynak abban a pillanatban, amikor interjú közben, egy újságíró előtt kell ebédet rendelniük, csak azért, mert félnek attól, hogy rossz dolgot fognak mondani. A szorongás nem fogja meg Lawrence-t. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem aggódik azon, hogy valami kicsúszik a száján, aminek nem kellene, vagy tévesen mond valamit annak hatására, hogy ivott még egy pohárral a bourbon-ból, de ennek köszönhetően hihetetlenül őszinte és vicces lesz. 

"Egyáltalán nincsenek szűrői, bármit ki tud mondani hangosan, ami az eszébe jut" - mondja Michelle Pfeiffer, akivel együtt szerepel Lawrence-szel a "Mother!"-ben, aki "kibaszott okosnak" tartja a színésznőt.

"Nagyon szeretem Jen-ben, hogy ennyire tiszta és őszinte" - mondja Jennifer barátnője, Emma Stone, akiről kiderül, hogy előző este a meglátogatta a színésznőt. "A véleményeit nagyon, de nagyon világosan vázolja fel nekem, minden egyes alkalommal - akár kérem ezt tőle, akár nem" - mondja nevetve Stone. " És ezt a tulajdonságát nagyon értékelem. Igazán vicces, beragyog mindent."

Sokat elmond Hollywoodról (és minden más kultúráról is), hogy az, hogy valakit igazinak tekintsenek azzal jár, hogy őszintének kell lenniük. De ha kérdezünk valamit Lawrence-től, akkor ő egyenesen meg is fogja válaszolni a kérdést, és így tett akkor is, amikor a 2016-as sci-fi filmjéről, az "Utazók"-ról kérdeztük őt, ami bár a mozikasszáknál nem lett bukás, sőt elég szép sikereket ért el, viszont a kritikusok lehúzták - Jennifer azt mondja, hogy ő büszke rá, de egyetért azokkal, akik azt mondták, hogy jót tett volna a filmnek, ha a karaktere már a film elején felébredt volna.

"Nagyot csalódtam magamban, amiatt, hogy nem tűnt fel ez nekem" - mondja. "Azt  gondoltam, hogy a forgatókönyv gyönyörű volt - egy mérgezett és bonyolult szerelmi történet. Egyáltalán nem bukásként tekintek rá. Valamint semmilyen módon nem szégyellem. Csak vannak dolgok, amiket jobb lett volna észrevennem és azt kívánom, hogy bárcsak körültekintőbb lettem volna, mielőtt beleugrok ebbe az egészbe.

Aztán van egy velős véleménye arról az egyedülálló perpatvarról is (már ha ezt lehet annak nevezni), ami az év elején történt vele, amikor valaki videóra vette, hogy rúdtáncolt egy szülinapi partin Bécsben. Azt kívánom, hogy bárcsak megmutathatnám azt a szemforgatást, amit Jennifer csinált, amikor hetekkel később erről beszélünk. De egyáltalán nem hibáztatom ezért.

"A legnagyobb félelmem az egész dolog miatt az volt, hogy majd az emberek azt fogják hinni, hogy szexi próbáltam lenni" - mondja. "Valamint úgy nézett ki, mintha levettem volna a felsőmet. Egy crop top volt rajtam. Egyáltalán nem vettem le semmit. Az ügyvédeimmel beszélgettem erről és mindegyik azt kérdezgette, hogy 'Van még valami amiről tudnunk kellene, mielőtt nyilvánosságra hozzák?' Én meg csak azt ismételgettem, hogy nem, mindenről tudnak."

Lawrence ez kapcsán egy vicces Facebook bejegyzést is írt, amiben többek között azt is leírta, hogy "Nem fogok bocsánatot kérni az miatt, hogy aznap este fantasztikusan éreztem magam" - de a történet ennek ellenére is folytatódott. Egyszer már ki kellett állnia azt a borzalmat, amikor nyilvánosságra kerültek a privát fotói, amelyeken intim helyzetben láthatjuk, "hála" egy hackernek, aki kiszivárogtatta őket. 

"Ijesztő dolog az, amikor azt érzed, hogy az egész világ elítél téged" - mondja. "De úgy gondolom, hogy az emberek úgy látták ezt a hackelést, mint ami, vagyis szexuális bűncselekményként, de ettől az érzéstől még mindig nem tudtam megszabadulni. Ha tökéletes vagy, akkor egyáltalán nem zavaró, hogy a magánéletedet folyton megzavarják. De ha csak egy rendes ember vagy, akkor rémisztő mindez. Akárhányszor felhív a sajtósom, mindig megkérdezem tőle, hogy "Ó, Istenem, már megint mi az?" Még akkor is, ha tudom, hogy semmi komoly. Folyton arra várok, hogy újból hasonló dolog történjen velem."

Ez egy azonnali ítéleteket hozó, Instagram uralta világ. Jennifer már ezt próbálja irányítani, ami azt jelenti, hogy nem teljesít minden egyes szelfi kérést.

"Boldogan találkozom új emberekkel, szívesen adok autogramot és kezet is fogok velük, valamint megköszönök nekik mindent, amit értem tettek" - mondja. "Ha nem néznék meg a filmjeimet, akkor egyáltalán nem lenne munkám. De....amikor éppen a repülőgépen ülök és nem viselek sminket, akkor nem szeretnék senkivel sem közös képet készíteni, mert tudom, hogy az E! News-on fog kikötni."

Lawrence imádott Pippije éppen elszaladt onnan, ahol mi is ülünk, ami eléggé feszültté tette őt, mivel a kutya kisebb, mint egy pirítós és itt, fent a dombokon, több fajta "predátor" is él, akik talán jó ízzel elfogyasztanék Pippi-t.

"Prérifarkasok, nagyobb kutyák, csörgőkígyók, hatalmas varjak" - mondja Jennifer. "Minden 20. percben szívrohamot kapok. Fantasztikus anya leszek!"

FOLYTATÁS A "Bővebben" MÖGÖTT!

Legközelebb Brooklyn-ban találkozok Jenniferrel, ahol sikerült meggyőznöm arról, hogy csatlakozzon hozzám egy kis kalandra: pontosabban egy Lift nevezetű, teljesen privát spa-t látogattunk meg. Az egésznek az alapötlete az, hogy: (egyedül) belépsz a a terembe, levetkőzöl, felveszel egy csinos kis fehér topot, ami úgy néz ki, mint egy régi generációs iPod és bezárod az ajtót. A vízben lebegsz teljesen egyedül, a sötétben egy órán keresztül, ahol csak te és a saját gondolataid vannak ott és ha szeretnéd, akkor egy kis zene. Nagyon félelmetes hangulata van. Valamint szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy nem ez volt a legjobb alkalom arra, hogy ide invitáljam Lawrence-t, mivel nemrég látta a Mother!-t.

 

Mit is mondjunk a Mother!-ről? Egyáltalán mit árulhatunk el? Lawrence nagyon óvatosan válogatja meg a szavait, akárcsak én most. Eléggé titokzatos az elég film, nagy a csend körülötte és semmit sem tudunk róla, amit teljes tiszteletben tartok. Bárcsak elmondhatnák néhány alapinformációt - azt, hogy a Mother! mondjuk földönkívüli tengericsikokról szól, akik át akarják venni a Fehér Ház irányítását, de ezt sem tehetem meg. (Rendben: nem a földönkívüli tengericsikokról szól a film, akik át akarják venni a Fehér Ház irányítását.)

Az első nyilvánosságra hozott részlet, aminek segítségével betekinthetünk a Mother! világába a film posztere volt, amit James Jean festett és Jennifer-t láthatjuk rajta, ahogy a szétszakított mellkasából kitépett, véres szívét tartja a kezében. Várjunk csak, micsoda? Ezzel csak még több kérdésünk lett.

"A film témája hatalmas"  mondja Lawrence. "Annyira...." - megáll. "Nem használhatom azt a szót, amit szerettem volna, de a film nagyon egyedi."

Én viszont elmondom ezt: a Mother! egy nyugtalanító, többrétegű film, amiben Jennifer fantasztikus előadást nyújt számunkra, olyat amit eddig még nem láthattunk tőle, törékeny és sebezhető. A film több napon keresztül kísértett még, miután láttam és akarom, szükségem van arra, hogy még egyszer láthassam. Szerintem ez egy olyan alkotás, amiről az emberek a vacsorapartik közben hónapokon, vagy akár éveken keresztül vitatkozhatnak.

Valamint képtelen vagyok elhinni, hogy hogy voltam képes elvinni Jennifer egy ilyen, mindenféle érzékszervet nélkülöző spa-ba, miután látta a filmet. Ez nem az a hely, ahol utána lenni szeretnél.

De ez az, amit Aronofsky csinál. Az ünnepelt, 48 éves brooklyni rendező (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú) soha nem félt kihívások elé állítani a nézőket. 

"Úgy gondoltam, hogy a Mother! egy igazmondó, realisztikus kapcsolatot bemutató film... de egyfajta allegóriaként is működik" - mesélte a lágy hangon beszélő rendező a New Yorkban található stúdiójában, még a nyár elején.

Abban a pillanatban még csak egy maréknyi ember láthatta a filmet, és Aronofsky kalkulációi szerint bármit mondana, az túlságosan is felfedné a sztorit. 

"A minden ember másképpen fogja látni, és engem mindig azok a filmek inspirálnak, amelyekre az emberek emlékeznek és akár napokon keresztül is a hatásuk alatt vannak."

A forgatókönyv gyors megírása után (ami öt napba telt) Aronofsky izgatott lett, hogy sikerült megszereznie Jennifer-t a szerepre, főleg a hektikus időbeosztását tekintve és az miatt, hogy a Mother! forgatása azzal kezdődött, hogy 3 hónapok keresztül egy brooklyni raktárban próbáltak a főbb szereplőkkel, ami Lawrence mellett Michelle Pfeiffer-t, Javier Bardem-et és Ed Harris-t is tartalmazza.

"Ilyenfajta elkötelezettséget kapni egy színésztől nagyon nehéz és ritka" - mondja. "És azt, hogy ezt a világ legnagyobb színészeitől megkaphasd még nehezebb. Hatalmas luxus volt számomra, hogy ennyi időt kaptam a sajátjukból."

Lawrence bevallotta, hogy a Mother! előtt nem igazán rajongott a próbákért, de hozzátette azt is, hogy a folyamat lehetővé tette, hogy még inkább beleélje magát a karaktere helyzetébe. Aronofsky így jellemezte Jennifer-t a próbák alatt:

"Nagyon békés, Zen állapotban volt - tartogatta az erejét arra a pillanatra, amikor a kamerák forogtak, addig nem láthattuk a teljes előadását, nem élte bele annyira magát a szerepbe. Igazán nyers, természetes tehetsége van" - folytatja. "Mindig is Michael Jordan-hez hasonlítottam."

Igazán bátor színésznő, akinek nincsenek határai és nincs szüksége arra, hogy megbántsák, ahhoz, hogy fájdalmat hozzon létre" - mondja Javier Bardem, majd hozzáteszi, hogy "olyan ereje van, mint egy bikának... Teljesen elszánt és elkötelezett."

"Nem szeretek a színészetről beszélni, mert nehéz anélkül megszólalnom, hogy na hangozzak szemétnek" - mondja Lawrence a tőle megszokott módon.

De elárulta, hogy voltak olyan pillanatok a Mother! forgatása alatt, ami teljesen eltért mindentől, amit eddig megtapasztalt színészként.

"Olyan sötét helyekre kellett elmennem, ahol még nem voltam soha életemben. Nem voltam biztos benne, hogy a végén minden rendben lesz-e velem."

Egy pillanatban a forgatás alatt a jelenet annyira erőteljes és heves lett, hogy Lawrence elmozdult a helyéről néhány bordája:

"Oxigénre volt szükségem" - mondja. "A csöveket helyeztek el a légutamba, azon keresztül kaptam oxigént. Darren pedig csak azt hajtogatta, hogy 'Nem jól fókuszált a kamera, újból fel kell vennünk (a jelenetet).' Én meg csak azt mondtam neki, hogy "Ba**odj meg."

Annak reményében, hogy Lawrence-t megvédjék a sötétségtől, néhány stábtag létrehozott számára egy "Kardashian-sátrat" - egy menedékhelyet, ahol egy kicsit kikapcsolódhat és elbújhat a munka elől.

"A sátorban voltak képek a Kardashian családról, a háttérben pedig a K, mint Kardashian ment" - mesélte Lawrence. "Az én paradicsomom."

("Nekem ebbe nem volt semmiféle szerepem" - hangoztatja Aronofsky. Csak azt kérdeztem meg tőle, hogy "Miről beszélsz, a "Kardashian"-okról?"

Nem sokkal azután, hogy befejezték a Mother! forgatását, szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy Lawrence és Aronofsky egy párt alkotnak. Lawrence elárulta, hogy csak a forgatások után kezdtek el találkozgatni.

"Volt köztünk valami kémia" - mondja Lawrence, majd hozzáteszi: "Elkezdtem érezni valamit iránta, de nem tudtam, hogy ő érez-e egyáltalán valamint irántam."

Miután befejeztük a lebegést a sötét tartályban, távoztunk a Lift Spa-ból és beugrottunk egy kávéért az utcában található kávézóba. Lawrence elmondta, hogy ez a tartályos élménye főleg pozitív volt, egészen a végéig, amikor rájött, hogy elsodródott és nem találta meg a tolóajtót és egy rövid pillanatig pánikba esett, egészen addig, amíg meg nem találta és ki nem jutott onnan. 

"Kicsit megtévesztő" - mondja. "De ennek ellenére remekül éreztem magamat."

Az az igazság, hogy nem tud nem a Mother!-re gondolni. A találkozásunk előtt néhány órával látta Jennifer a filmet Darren társaságában. Úgy ment be megnézni az alkotást, hogy a frissítő sötétséget keresi majd benne, de végül elragadtatta, hogy mennyire csodás az egész.

"Miután láttam a filmet, újból eszembe jutott, hogy mennyire briliáns is ő" - mondja Aronofsky-ról. "Az elmúlt egy évben csak egy rendes, hétköznapi emberként kezeltem őt." 

Jennifer isteníti őt apaként, szerinte "csodálatos" (a rendezőnek van egy fia a korábbi kapcsolatából. Rachel Weisz színésznővel). 

"Korábban voltak olyan kapcsolataim, amiben teljesen össze voltam zavarodva. De vele egyáltalán nincs ilyen érzésem."

Lawrence és Aronofsky néhány dologban különbözőnek tűnnek, valamint ott van a korkülönbség is, de a kapcsolatuk ezek ellenére is nagyon jól működik.

"Általában nem szeretem a Harvard-on végzett embereket, mert nem tudják nem felhozni minden második percben, hogy ők a Harvard-on tanultak" - mondja. "De ő nem ilyen."

Viszont Lawrence valóságshow mániája továbbra is holtpontot okoz Aronofsky-nál.

"Mérhetetlenül csalódott miatta" - mondja, majd nevet egyet.

Az utóbbi években Lawrence nem egyszer felemelte a hangját, annak érdekében, hogy a filmiparban a férfi és a női színészek is azonos fizetést kaphassanak, illetve minden munkahelyen. A ő egy hackertámadásnak "köszönhetően" figyelt fel a problémára 2014-ben, amikor kiderült, hogy az Amerikai botrány férfi színészei sokkal több pénzt kaptak, mint ő, vagy Amy Adams. A hallgatás helyet a nyilvános felszólalást választotta, és írt egy vicces, de lényegretörő esszét Lena Dunham és Jenni Konner online hírlevelébe, a "Lenny Letter"-be, amiben elmondta, hogy "kevesebb fizetést kapok, mint a pénisszel rendelkező kollégáim" és szembement azzal az állítással, miszerint a nőknek tisztességtudónak és udvariasnak kell lenniük alkudozás közben, különben "nehéz esetnek" minősülnek.

"Már nem próbálok 'kedves' megoldást találni arra, hogy elmondhassam a véleményemet, de közben még mindig szerethető maradhassak." - írta Jennifer. "A fenébe ezzel. Nem hiszem, hogy valaha is dolgoztam volna olyan férfival, aki megválogatta volna a szavait ebben az esetben, egyszerűen csak kimondják, amit akarnak. És megértik."

De nem csak a szókimondó véleménye miatt lett ismert Jennifer levele (szóról-szóra, tiszta Lawrence volt), hanem az miatt is, hogy ez a kritika egy olyan valakitől jött, akinek hatalma van: Jennifer az egyik legsikeresebb és legtöbbet kereső színész már évek óta. A Forbes magazin 2015-ben és 2016-ban is őt nevezte ki a legtöbbet kereső színésznőnek, köszönhetően Az éhezők viadala és az X-Men sikereinek. De még ennek ellenére is sebezhető volt azáltal, hogy kihasználják.

"Az, hogy az egyenlő fizetésekről beszélek nem arról szól - bár magamat hozom fel példaként - hogy nekem legyen jobb" - mondja Lawrence. "Nem arról beszélek, hogy a színésznők milliókkal kevesebb pénzt kapnak, mint a férfi társaik. Ha azt mondják, hogy 'Fogd be és színészkedj!', akkor legyen az..."

Inkább egyfajta lehetőségként tekint az egészre, aminek segítségével rávilágíthat arra, hogy igenis létezik a nemek közötti fizetés különbség, szinte minden munkahelyen. 

"Az én véleményem az, hogy lehet több millió dollárod is és megkaphatod az álmomunkádat, de ha nem vagy képes kiállni azért, amiben hiszel, vagy ha valami rosszat csinálsz, de nem beszélsz róla, akkor nincs igazából semmid sem" - folytatja.

"Ez pontosan ellentéte, a 'Fogd be és színészkedj!"-nek. Ha van hangod, akkor használd. Nem akarok úgy meghalni, hogy "Nos, bemutattam a világnak Az éhezők viadala filmeket, vettem egy házat, viszlát!". Nekem megéri, ha ez miatt kritizálnak. Minél több kritikát kapok, annál inkább tovább zajlik ez a párbeszéd."

Mindeközben ebben a nehéz politikai időszakban Jennifer testületi tag lett a Represent.us szervezetnél, ami a helyi, állami és az országos korrupciós  törvények ellen küzd. A szervezetben vannak konzervatív és liberális tagok is, ami Jennifernek nagyon tetszik. 

"Mindegy, hogy Republikánus, vagy Demokrata vagy, egyáltalán nem számít" - mondja. "A célunk az, hogy pénzt gyűjtsünk és, hogy kitaszítsuk a korrupciót a politikából, valamint szabadítsuk ki a demokráciánkat.

Lawrence egyáltalán nem rajong a jelenlegi Trump államvezetésért, de úgy gondolja, hogy lennie kell egy kiútnak.

"Nem folytathatjuk továbbra is ezt a felosztódást és az utálatot. Vannak olyan problémák, amelyek minket, emberi lényeket fenyegetnek, nem csak a demokratákat és nem csak a republikánusokat, hanem mindenkit. Meg kell védenünk az országunknak az alapjait és az elfogadóképességét. Ha az elfogadásról beszélsz, akkor fogadd el a bevándorlókat, a muszlimokat és mindenki mást."

Lawrence hamarosan elkezdi az új X-Men film forgatását, ami már a negyedik Marvel-es szerepe lesz (azzal viccelődik közben, hogy milyen egy a speciális effektekkel dúsan megfűszerezett filmben szerepelni).

"Amikor X-Men filmet forgatok, fogalmam sincs, hogy mi történik" - meséli. "Aztán, amikor látom a végeredményt, csak annyit tudok mondani, hogy 'Woow! Ez király!""

Nyár elején ellátogatott Párizsba, ahol megjelent a Dior őszi/téli couture divatbemutatóján és készített egy új fotósorozatot a Dior számára, mint a divatház arca és múzsája. A márka partnereként nagyon szeret mindent, viszont még mindig szürreális élményként tekint arra, hogy együtt dolgozhat velük. Nagyon izgatott az miatt, hogy a Valentino korábbi tervezője, Mara Grazia Chiuri lett a Dior új kreatívigazgatója.

"Az új dolgok igazán csodálatosak, vagányak és fiatalosak" - meséli. "Fantasztikus [Maria]".

(Aztán júniusban volt egy kis "balesete" is, amikor a magángépének mind a két hajtóműve leállt és kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk - senki sem sérült meg, de egy ilyen esemény bárki számára traumával járhat.)

Az X-Men forgatásai után valószínűleg Jennifer belevág egy új, már korábban bejelentett, valamint nagyon ígéretes projektbe. Ezek között szerepel egy Steven Spielberg film is, ami a háborús fotós, Lynsey Addario életéről szól, akivel korábban már Lawrence eltöltött egy kis időt, valamint ott van még a Zelda Fitzgeraldról szóló film is, amit Ron Howard fog rendezni.

Aztán be van jelentve már Adam McKay-s projektje is, ami a Szilícium-völgy egyik legnagyobb botrányáról szól, a Theranos-botrányról, amit a Wall Street Journal újság riportere John Carreyrou fedett fel (Lawrence ebben a Theranos alapítóját, Elizabeth Holmes-t fogja alakítani). Valamint nemrég lencsevégre kapták Quenton Tarantino társaságában is, aki a hírek szerint az új forgatókönyvön dolgozik, aki a Manson család gyilkosságával foglalkozik.

Ó, de ezek mellet még ott van az a bizonyos, cím nélküli Jennifer Lawrence/Amy Schumer Projekt is. Az egész internet eldobta az agyát néhány évvel ezelőtt, amikor Lawrence és Schumer összebarátkozott, miután Jennifer látta Amy filmjét, a Kész katasztrófát. Ezután közös nyaralásra mentek, amit a fotósok meg is örökítettek, valamint azt is elárulták, hogy egy közös forgatókönyvön dolgoznak.

"Jelenleg rendezőkkel találkozunk" - erősíti meg Lawrence, aki úgy írja a körül a történetet, hogy egy működésképtelen ikerpárról fog szólni. Ami szomorú, de közben vicces is.

"Ő a legviccesebb ember, akivel valaha találkoztam" - mondja Lawrence Schumerről. "Valamint egy igazán jó drámai színésznő és szeretném, ha ezt megmutatná."

"Jen egy igazi komika, annyira vicces" - írja Schumer az emailjében. "Megérti a vicc ritmusát és azt, hogy miképpen játssza el egyszerre a heteró férfit és az idiótát. Neki van a valaha látott legsötétebb humorérzéke, ami egyszerre rémisztő és elbűvölő. Az egyetlen problémám vele kapcsolatban az, hogy kövér."

Hollywood számára egy Lawrence/Schumer együttműködés egy igazi álom lenne - valamint egy emlékeztető, hiszen Jennifer Lawrence sok mindent elért már, viszonylag gyorsan, de még mindig vannak olyan "helyek", amelyeket meglátogathat. Lawrence azzal viccelődik, hogy a következő filmhullámja után már tényleg ki kellene vennie egy kis szabadságot. ("Amerikának és az egész világnak szüksége van egy kis szünetre belőlem - már a földönkívülieket is idegesítem.") De az nyilvánvaló, hogy imádja amit csinál. 

SAJÁT FORDÍTÁS!!!

Még nincs hozzászólás.
 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu