hírekfrissek

Séta a Central Park-ban

2017.01.03. 15:50, Floo

Szerencsére hírekben nincs hiány, már az év elején, aminek őszintén örülök. :) Jennifer-ről paparazzi fotók láttak napvilágot, december 31.-én az év utolsó napján. A színésznő és párja Darren Aronofsky a Central Park-ban sétáltatták Jen kiskedvencét Pippi-t, New York-ban. A hűvös időnek köszönhetően mindketten melegen öltöztek fel, sőt még Pippi is kapott egy elegáns piros kabátot, meg ne fázzon. :) ezek a képek pedig nem csak azt bizonyítják, hogy Jen és Darren valóban együtt vannak, hanem azt is Jennifer nem a családi környezetben Louisville-ben, hanem barátjával töltötte az új évet New York-ban.

15800700_1286968521367503_2045404613847160420_o.jpg 15873450_1286968371367518_6723283275904541648_n.jpg Jennifer-Lawrence-Darren-Aronofsky-NYC-Dec-2016.jpg 15874787_1286968434700845_340105201977129135_o.jpg

Galéria link: séta Darren-nel és Pippi-vel (5db)

Megérkeztek Budapestre

2017.01.03. 11:04, Fanni

Tegnap már Floo beszámolt arról, hogy Jennifer hamarosan kis hazánkba látogat, hogy legújabb orosz kémes filmjét, a Red Sparrow-t itt forgassa le. Viszont tegnap este kutakodtam egy kicsit és rátaláltam a legjobb barátnőjének, Laura Simpson Ternosky-nak (a Watch What Happen!-ben is szerepelt nemrég Jen mellett) az Instagram profiljára és a fent látható kép fogadott. Ami csak azt jelentheti, hogy a 26 éves színésznőt a barátnője is elkísérte Budapestre. Laura a kép mellé pedig viccesen ezt írta:

Borzalmas kilátás. Bántja a szememet.

Arról még nincs pontos információnk, hogy pontosan mikor is landolt a gépük, de valószínűnek tartom, hogy a tegnapi nap folyamán valamikor délután, hiszen december 31-én még készültek Jen-ről és Darren-ről paparazzi képek (erről is hamarosan lesz egy bejegyzés).

Igazából még azt is homály fedi, hogy a forgatásokat mikor és hol kezdik el, vagy hogy pontosan merre lehet majd a stábbal összefutni, de amint új képek látnak napvilágot erről a projektről azonnal meg fogjuk osztani természetesen. A filmet egyébként Francis Lawrence rendezi, akivel Jennifer már három alkalommal is dolgozott a múltban Az éhezők viadala filmsorozat utolsó három része kapcsán.

Még pontos megjelenési dátuma sincs igazából a filmnek, csak pletykák vannak arról, hogy a jövő évi díjátadószezonra készül és valamikor 2017 novemberében fogják bemutatni. Egy kis érdekesség, hogy 2013 óta tervezik leforgatni ezt a történetet, először Rooney Mara kapta meg a szerepet, aki később visszautasította azt, valamint 2014-ben még úgy volt, hogy Darren Aronofsky fogja rendezni, de végül Jennifer-t és Francis-t választották ki a filmstúdiónál.

Yo Dona fotózás

2017.01.03. 06:26, Floo

Jó reggelt! A tegnap okozta sokkból, miszerint JLaw hazánkba látogat igyekeztem túllendülni és lenyugodni. :)
Már beszéltem nektek arról, hogy a Dior-nak készült egy új fotósorozat, amelyet a Yo Dona magazinhoz fotóztak. Erről feltöltöttem múlthéten rossz minőségű, tele irkált fotókat, azonban most töltötték fel a HQ minőségű teljes fotósorozatot. Jennifer csodaszép, imádom ezeket a képeket, nem is lepődnék meg, ha ebből csinálnám a januári fejlécet. :) Kukkantsatok be a galériába, rengeteg fotó vár titeket!

y8.jpg y6.jpg y15.jpg y12.jpg

Galéria link: Yo Dona fotózás (20db)

Jen Magyarországra jön!

2017.01.02. 18:24, Floo

*körülbelül a fenti GIF-hez hasonlóan reagáltunk* Tudtuk, hogy Jennifer hazánkba látogat egy új filmje a Red Sparrow forgatása miatt. Nagyon izgatott voltam a hír hallatán, ami körülbelül fél éve látott napvilágot, de alig pár perce írták a külföldi oldalak, hogy ma utazik Magyarországra. Fanni és én hihetetlen izgatottak lettünk, komolyan én 21 éves létemre tiszta zizi vagyok, le se lehet lőni és azt hiszem ez érthető. Bőven kutakodni fogunk Fannival, hogy hol szállt meg pontosan Jennifer és őszintén reménykedünk, hogy esetleg a szállodához eltudunk menni. Nyilván ezek még nagyon friss infók, lehet holnap reggel vagy délután leszáll a gépe és fotók is lesznek.

Terjesszétek a hírt; JLaw Magyarországra jön!   

Late Night with Seth Meyers (Teljes)

2017.01.02. 15:44, Fanni

Tegnap már hoztam nektek egy pár perces részletet a szilveszter este leadott Late Night with Seth Meyers talkshow-ból, Floo pedig a képeket töltötte fel a galériába. Ma viszont sikerült megtalálnom a teljes adást (Jen része 11:00-től kezdődik), így ebből tudtok csemegézgetni. 

Az interjú alatt a 26 éves színésznő a kutyáján kívül arról is beszélt, hogy miért utálja annyira a szilvesztert:

Utálom a szilvesztert! Úgy érzem, hogy mindenki csak a jó pillanatokat üldözi ilyenkor. Ezért idefutottam, mert itt senki sem találna meg. Abban sem vagyok biztos, hogy valaha is kaptam volna éjfélkor csókot. Soha nem szórakoztam túl jól, igen szegény én! Harry és Sally [1989-es film], teljesen tönkretette a szilveszter éjjelt az életem hátralevő részére. 

Ezután természetesen a Passengers-ről is szó esett, azon belül is a műsorban is lejátszott medencés jelenetről, aminek elég bonyolult volt a felvétele:

Utálom az efféle kaszkadőri mutatványokat csinálni Az éhezők viadala óta. Úgy voltam vele, hogy ennyi, nem leszek az a színész, aki azt mondja, hogy "Nem, nem, nem, nincs szükségem kaszkadőrre!". A lakókocsimban leszek, ha feltétlenül szükségetek lesz rám. Ijedős és paranoiás vagyok, folyton aggódom a biztonságom miatt, szóval ez rossz lett volna számomra, mert tudod egész nap a medencében lettem volna. Nem lehetett lett volna ott pisilnem, aztán végül úgyis belepisiltem volna a medencébe, ezután pedig szánalmasan éreztem volna magamat, mert szó szerint a pisimben úszkáltam volna. Meglepődtem, hogy senki sem mondott fel, pedig nagyon ördögi voltam.

Seth ezután afelől érdeklődött, hogy mennyire tud jól úszni, hiszen a medencés jelenet alatt ez elengedhetetlen volt számára (ismét, hiszen a Futótűzben már láthattuk úszás közben):

Nem igazán tudom. Szerintem úgy nézek ki [abban a jelenetben], mint egy felfújt testépítő. 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!