hírekfrissek

2017.01.14. 00:06
Floo


Ma volt foglalásunk este nyolc órára és mivel általában mindig hoztam egy rövid "élménybeszámolót" Jen mozis filmjeire, így ezt sem hagytam ki. Friss élményeim vannak a Passengers-ről (Utazók).

Be kellett lássam, hogy a rengeteg negatívum után, nagyon eltörpült az a "sok" pozitív vélemény, amit hallottam így őszintén féltem, hogy a vőlegényem és a bátyám, akik velem tartottak mennyire szídni fognak, hogy elrángattam őket. Gyakorlatilag azt hittem az én hibám lesz, ha az Utazók egy rossz film, hiszen... én évekkel ezelőtt tudtam, hogy mi a sztori és "nem szóltam". Hatalmas meglepetésemre tele volt a terem, sőt dugig, alig hittem a szememnek. Nagyon rég ültem olyan filmen az óbudai "kis" moziban, ahol egy hatalmas teremben kevés az üres szék.
Amit mindennek előtt megjegyeznék, hogy bárki-bármit mondd a látványvilágot szídni nem tudja... azt hiszem bőven elégedett voltam, sőt már gyönyörködtek a szemeim annyira hihetetlenül szépen megvolt csinálva a film. Az elektronikai cuccok, az űrhajó, az egyes apróbbnál-apróbb eszközök. 
Alapvetően én valószínűleg akkor is megnéztem volna az Utazókat, ha teljesen más címmel, más sztorival akarta volna megvenni a közönséget, ugyanis Chris Pratt is favorit nálam..Jen az pedig Jen. Ezeken felül szinte sejtettem, hogy a sci-fiként leadott film nem lesz az. Nem kell megijedni, de azt hiszem ez a film közelebb volt a világ legromantikusabb filmjéhez, mint a sci-fi fogalmához. Azt hiszem ez az a negatívum, amit a kritikusok sem kedveltek. Sokkal, de sokkal meggyőzőbb lett volna a mozifilm, ha nem erre a történetre, nem erre az alapra teszik bele ezt a sok romantikát. Mert van belőle bőven! 
 
 
 
A sztori alapvetően minden sci-fi rajongónak beleveri a kőkemény "húú ez egy jó film lesz" jelzőt, és gyakorlatilag telibe kakkantva megy el akkor is a filmre, ha millió rossz kritikát olvas róla. Hatalmas űrhajó, 5000 hibernált utassal, 120 év utazással egy új kolónia felépítéséért. A Földnek nincs szüksége többé informatikusra, mérnökre semmire, mindent a gépek irányítanak. Aki pedig akart dolgozni, aki akart valamit tenni a jobb életért az felment az űrhajóra, hogy valami újat hozzon létre. - Ki nem lenne vevő egy ilyen filmre? Az alap koncepció tehát csillagos ötös. A "baj" akkor kezdődött, mikor átmentünk a romantika "fedélzetére".
 
Röviden Aurora vagyis Jennifer karakteréről. Kis spoiler, hiszen őrülten jót mosolyogtam azon, hogy éppen újságírót játszik, mert a való életben valószínűleg a hátára sem kívánja ezeket az embereket. És mint minden újságíró, ő is azért akar menni, hogy kiadja élete sztoriját. Én szerettem Aurora karakterét, kicsit még láttam benne Katniss-t (Éhezők Viadala), mert az arcjátéka nem volt sokban változatosabb, mint ott. Ezzel nem volt baj, ez valószínűleg csak nekem volt szembetűnő. Főleg úgy, hogy a szinkronszínész ugyanaz, de nem olyan nyomorék a hangja, mint a TV-ben vetített előzetesekben... nyugalom! 
Szerettem Aurora kifakadásait, vicces jeleneteit, ahogy Jim-re néz. Istenemre mondom tudom, hogy semmi nincs köztük tudom, hogy Chris Pratt nős ember, de Jennifer személyes véleményem szerint óriásit alakított. Nála mindig elhiszem, hogy az adott karakterébe fülig bele van zúgva és ez a színézkedés, szóval pacsi! Tehát amellett, hogy őrülten dögös volt a mozivásznon, még remekül is játszotta a szerepét és én kimerem jelenteni, hogy az Éhezők Viadala óta ez a kedvenc karakterem tőle. 
 
 
 
Természetesen nem szeretnék nagyvonalakban visszatérni a történetre, hiszen nem akarom elárulni, mi fog történni, azonban ezzel voltam a legkevésbé elégedett. Nem tudnám 10/10-re pontozni, rengeteg témát átugrottak, rengeteg kérdés megválaszolatlan maradt. 100 meg 1 kérdésem lehetett volna, mikor felgördült a stáblista. Miért pont így? - Alapvetően rengeteg sci-fi témájú befejezés születhetett volna, nem pedig a happy end. Ezért kicsit befejezetlennek érzem a filmet, várnék folytatást, de ahogy a bevételi adatokat nézem nem valószínű. Ezzel egybefűzve már 2007.-ben meg lett írva a Passengers, és mivel folytatás nem készült nem is várom el...
 
Nem lett óriási bevétel és ezen mostmár én sem csodálkozom! Ezzel ellentétben pozitívak az élményeim, de maradtak bennem tüskék. Nem akarom senki kedvét lelombozni, hiszen amennyi ember, annyi vélemény! Mindenképp megéri beülni a filmre, legalább már csak a látványért, ha más indokod nincsen. No meg már szinte sejtettem, de Jim és Aurora nálam egy tipikus #couplegoals, szóval egy szuper páros.
Címkék: Passengers Egyéb

2017.01.13. 07:19
Floo


Úgy látszik mostanában régi képek felbukkanásáról fogunk beszélni/írni. A tegnapi nap folyamán hoztam nektek 2012-es Éhezők Viadala című filmhez készült fotósorozat képeket, most pedig újabbakat, bár nem ebben a témában.
A Madame Figaro címlaplánya volt Jennifer 2014.-ben, interjút is készítettek vele, amit le is fordítottunk nektek akkor [itt a link]. A gyönyörű fotósorozatból azonban elég kevés képünk volt csak, azonban most újabb 5 képpel bővült. Imádjuk őket, egy gond van velük, hogy nem a legjobb minőségűek, de talán azokat is nemsokára megkapjuk.. :) Lessetek be a galériába a régi, valamint az új fotókért;

15940375_702862899876812_4179452975421055219_n.jpg 15977941_702863026543466_5917992029967985194_n.jpg 16003144_702863073210128_384047844790386202_n.jpg 15894959_702862986543470_1598542677161642740_n.jpg

Madame Figaro fotósorozat (+5db)

2017.01.12. 16:59
Floo


Nyilvánvalóan, ha azt kérdezném, ki ismeri az Éhezők Viadalát rengeteg kéz magasba emelkedne, így ezeket a felesleges köröket ki is hagynám... :) Az első részhez rengeteg fotósorozatot készítettek kedvenc szereplőinkkel, ámbár a mai napig akadnak olyanok, amik felfrissíthetik az első Éhezők Viadalás élményeinket. Ugyanis 2012.-ben készült egy fotósorozat Jen-nel, ami az Entertainment Weekly-nek készült, de a HQ vagyis jó minőségű és vadonatúj képeket, csak ma tették közzé.

A fotók nagyon jól sikerültek, itt Jen alig volt huszonéves, úgyhogy még nagyon fiatalnak tűnik. Ezeket a jó minőségű képeket fel is töltöttem nektek a galériába nosztalgiázásképp. :P

011.png 013.png 017.png 012.png

Éhezők Viadala fotósorozat (8db)

2017.01.12. 10:08
Fanni


Floo tegnap írt már egy bejegyzést egy új szereplőről, Nicole-ról, aki szintén szerepelni fog a Red Sparrow-ban, de már napok óta én is gyűjtöttem /kerestem ezzel kapcsolatban az információkat, mára pedig végre sikerült annyit találni, hogy meg is írhatom nektek az izgalmas információkat.

Először is azzal kezdeném, ami számunkra a legizgalmasabb lehet: bár a pletykák szerint a film forgatási munkáit nem Magyarországon fogják befejezni, hanem Nagy Britanniában, azon belül is Londonban, de nem kell aggódni az miatt, hogy hamar a hátuk mögött hagyja a stáb a kis országunkat. Információink szerint egészen áprilisig fogják a színészek és velük együtt a stáb élvezni országunk vendégszeretetét. Ez pedig fantasztikus információ, hiszen így sokkal több időnk van találkozni Jenniferrel! Pontos információk még nincsenek, hogy itt mikor fejezik be, de az április még messze van és addig biztosan sikerül összefutni valakivel a színészek közül, esetleg a rendezővel (akinek én szintén nagyon örülnék). És ha esetleg megkérdőjeleznétek az információ hitelességét, a film sminkmestere árulta el, hogy valószínűleg eddig lesznek itt, így elég hiteles az infó, bár megerősítve egyenlőre még nincs a filmstúdió, vagy a rendező által!!!

Térjünk is át arra az információra, miszerint a filmben balettos jelenetek is lesznek, a 26 éves Oscar díjas színésznővel és Nicole O'Neill-el a főszerepben (aki egyébként az Instagram profilján már osztott meg ezzel kapcsolatban egy képet, hogy az Operaházban próbált). Ha ez nem lenne elég érdekes (bár szerintem az), akkor azt is elárulhatom nektek, hogy a két színésznőt Kurt Froman edzi, hogy a jelenetek kellően hitelesek legyenek, bár a bonyolultabb mutatványokat profi táncosokra fogják bízni! Kurt neve egyébként a Fekete hattyú kapcsán lehet számotokra esetleg ismerős, hiszen akkor is ő (illetve Benjamin Millepeid) edzette és segítette a két főszereplőt, Natalie Portman-t és Mila Kunis-t, a film pedig hatalmas siker lett a 2011-es díjátadószezon alatt, aminek köszönhetően Natalie megkapta a legelső Oscar díját is. Érdekességképpen pedig megjegyezném, hogy a filmet Jennifer párja és soron következő filmjének a rendezője, Darren Aronofsky rendezte.

Ahogy írtam feljebb, nem Jen lesz látható az összes táncjelenetben, hiszen dublőrje lesz a bonyolultabbak alatt, az egyik ilyen személy maga Nicole lesz, aki egyébként eddig táncművészként dolgozott. A másik beugrója pedig Reae Moneymaker, aki korábban is beugrott egy-egy nehezebb jelenetbe Jennifer helyett, Az éhezők viadala összes részében ő volt a kaszkadőrje, illetve az X-Men filmek alatt is, ezen kívül az Utazókban, valamint a Mother-ben is ő segítette a gördülékenyebb munkát a színésznő számára. 

Illetve a film IMDb-es adatlapján már azt is megosztották velünk, hogy a produkcióhoz a 8 Oscar díjra jelölt James Newton Howard fogja szerezni a zenéket, aki egyébként korábban már dolgozott együtt Francis Lawrence-szel. Mégpedig Az éhezők viadala alatt, hiszen az összes részhez (az elsőhöz is) ő komponálta a dallamokat, amelyeket a film alatt hallhatunk.

Végül, de nem utolsósorban a tegnapi nap folyamán újabb szereplőt jelentettek be, az ukrán Sergei Polunin-t, aki a filmben egy balett táncost fog alakítani (a karakter nevét egyenlőre még homály fedi), de annyi már biztos, hogy Jennifer karakterébe, vagyis Dominikába bele fog szeretni.

Remélem sikerült izgalmas információkkal szolgálnom, és ha újból sikerül ehhez hasonló adatokat összegyűjtenem, akkor újból hozok egy ehhez hasonló, hosszabb bejegyzést! Szerencsére hírekből nincs hiányunk, folyamatosan kapjuk az Utazók still képeit, illetve szinte naponta jelennek meg a budapesti forgatásról is rajongói képek, szóval érdemes többször is visszanéznetek egy nap, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről! :)

2017.01.11. 19:26
Floo

 


Továbbra sem állunk le a Red Sparrow forgatási infóiról. Éppen most láttam egy Instagram videót, amit azt gondoltam egy rajongó posztolt. A videón jól látható az Operaház, így érdekessé vált a téma, ezért azonnal írtam is egy üzenetet a felhasználónak, hogy hátha esetleg találkoztak Jennifer-rel. Mint kiderült ezt csak utólag újra feltöltött videó, ugyanis az eredeti feltöltője Nicole O'Neill, aki szintén szerepet kapott a filmben.

Az Instagramjára 5 nappal ezelőtt fel is tett egy képet, ami szintén a Four Seasons hotelben készült, legalábbis szinte ugyanaz a fotó, amit másfél héttel ezelőtt Jennifer barátnője Laura posztolt. Ezek szerint nem csak az Oscar-díjas csillagot, de a többieket is itt szállásolták el.
Nicole videója már sajnos nem elérhető, ámbár az instagramját >>ide kattintva<< megnézhetitek, hátha a későbbiekben posztol valami mást is.  Tele van képekkel, még a Szent István Bazilika is feltűnik a pár órával ezelőtt feltöltött InstaStory-jában. Mellesleg ő kapta meg Sonya szerepét, és mivel több szereplő is már a városban van valószínű, hogy nem csak 1-2 hetes forgatásról beszélhetünk, hanem akár többről is, ugyanis Fanni kiderítette, hogy körülbelül április környékén fejezik be a film készítését. 

Aki továbbra is úgy érzi, szeretne csatlakozni a rajongókhoz az Operaház és különböző másik forgatási helyszínhez még mindig írhat nekem emailt, vagy Nórának üzenhet egyet twitteren

Nicole fotóját feltettem a galériába, így mindenki meglesheti; 

okok.png okok.png okok.png okok.png

»Nicole fotója

Frissítve[21:20]: Újabb forgatási képeket kaptunk! A mai nap egyértelműen az Operaháznál zajló forgatásról szólt, de pluszba még megjelentek a lezárások és forgatási kellékek a Párizsi Nagy Áruháznál is, ami nem messze van az előbbi helyszíntől. Alexandra Könyvesházban forgattak az épületen belül, amit a külföldiek leginkább Lotz Hall-ként ismernek.

Egyebek mellett már beindult a twitter és magyarok is írnak arról, hogy JLaw bizony nem messze tőlük forgat. A mai napon pedig nagyon úgy tűnik, hogy Jeremy Irons is becsatlakozott a stábhoz.

@szabolcs toth: Jennifer Lawrence egy kis filmet forgat a könyvesházban, tőlünk nem messze!

nn.png oiio.png nn.png oiio.png

»Mai forgatási képek

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!