• Ki a kedvencünk? •

••  Jennifer Shrader Lawrence a kentucky-i Louisville-ben született 1990 augusztus 15.-én. Édesanyja Karen tábor vezető, édesapja Cary cégtulajdonos volt. 3 gyermekként született, van két bátyja.
Fiatal korában (14) eldöntötte, hogy színészi karrierbe kezd és édesanyjával New York-ba ment szerencsét próbálni. 2006-tól feltűnt kisebb szerepekben a Monk – a flúgos nyomozóban például egy kabalát alakított. Szárnypróbálgatásai sikerrel zárultak, hiszen A hallgatás törvénye (Winter’s Bone) című thrillerben szerepéért Oscar-díjra jelölték.   Több?   ••
 
• Éves naptár •

2018. ?. ?. - Csillagot kap a Hírességek Sétányán

Folyamatosan frissül!

 
• Elite affiliates •
 
   
   
   
 
Betelt!
Jön: lucyweb.org, h-steinfeld.flaunt
 
Bármilyen kérdésetek van, ide írjatok: #link #link
Lekerült: bigbangtheory.gp, milly-clarke.com
 
• Munkálatai •
Mother! (Anyám!)
2017. 09. 14.
Grace (Jennifer Lawrence) író férjével (Javier Bardem) közös otthonba költöznek, a legváratlanabb pillanatban vadidegenek költöznek be hozzájuk. A boldog új kezdetből hamarosan valami egészen pokoli megmérettetés vár a terhes feleségre, ezzel a házaspár élete is teljesen megváltozik.

Red Sparrow (Vörös Veréb)
2018. 03. 02.
Egy hétköznapi balerina olyan dologba üti az orrát, amiért kénytelen orosz kémként élni további napjait, mindeközben beleszeret egy CIA ügynökbe. Ezek hatására kettős ügynökké válik.

X-Men: Sötét Főnix
2018. 11. 02.
Phoenix-re (Sophie Turner) fog összpontosulni a legújabb mutás film, melyben az összes már régi kedvencünk is visszatér, például Jennifer karaktere Mystique is.
 
• Információ •
Admin Floo & Fanni
Téma Jennifer Lawrence
Nyitás 2013.01.06.
AF 1377*700
Design 33. - we're back!
Kódok Efruse && Linda

»Az oldalon minden alkalommal fel van tűntetve, ha valamilyen kódot kaptunk, így elvárjuk, hogy se modult se semmit ne lopjunk el egymástól, ott az email részleg vagy facebook oldal, ha segítséget kértek! ;) Semmilyen kapcsolatban nem állunk Jennifer Lawrence-el, sem más hozzátartozójával ez csak egy fansite. Kellemes böngészést kívánunk minden Jennifer fannak!

 

hírekfrissek

2017.01.13. 07:19
Floo


Úgy látszik mostanában régi képek felbukkanásáról fogunk beszélni/írni. A tegnapi nap folyamán hoztam nektek 2012-es Éhezők Viadala című filmhez készült fotósorozat képeket, most pedig újabbakat, bár nem ebben a témában.
A Madame Figaro címlaplánya volt Jennifer 2014.-ben, interjút is készítettek vele, amit le is fordítottunk nektek akkor [itt a link]. A gyönyörű fotósorozatból azonban elég kevés képünk volt csak, azonban most újabb 5 képpel bővült. Imádjuk őket, egy gond van velük, hogy nem a legjobb minőségűek, de talán azokat is nemsokára megkapjuk.. :) Lessetek be a galériába a régi, valamint az új fotókért;

15940375_702862899876812_4179452975421055219_n.jpg 15977941_702863026543466_5917992029967985194_n.jpg 16003144_702863073210128_384047844790386202_n.jpg 15894959_702862986543470_1598542677161642740_n.jpg

Madame Figaro fotósorozat (+5db)

2017.01.12. 16:59
Floo


Nyilvánvalóan, ha azt kérdezném, ki ismeri az Éhezők Viadalát rengeteg kéz magasba emelkedne, így ezeket a felesleges köröket ki is hagynám... :) Az első részhez rengeteg fotósorozatot készítettek kedvenc szereplőinkkel, ámbár a mai napig akadnak olyanok, amik felfrissíthetik az első Éhezők Viadalás élményeinket. Ugyanis 2012.-ben készült egy fotósorozat Jen-nel, ami az Entertainment Weekly-nek készült, de a HQ vagyis jó minőségű és vadonatúj képeket, csak ma tették közzé.

A fotók nagyon jól sikerültek, itt Jen alig volt huszonéves, úgyhogy még nagyon fiatalnak tűnik. Ezeket a jó minőségű képeket fel is töltöttem nektek a galériába nosztalgiázásképp. :P

011.png 013.png 017.png 012.png

Éhezők Viadala fotósorozat (8db)

2017.01.12. 10:08
Fanni


Floo tegnap írt már egy bejegyzést egy új szereplőről, Nicole-ról, aki szintén szerepelni fog a Red Sparrow-ban, de már napok óta én is gyűjtöttem /kerestem ezzel kapcsolatban az információkat, mára pedig végre sikerült annyit találni, hogy meg is írhatom nektek az izgalmas információkat.

Először is azzal kezdeném, ami számunkra a legizgalmasabb lehet: bár a pletykák szerint a film forgatási munkáit nem Magyarországon fogják befejezni, hanem Nagy Britanniában, azon belül is Londonban, de nem kell aggódni az miatt, hogy hamar a hátuk mögött hagyja a stáb a kis országunkat. Információink szerint egészen áprilisig fogják a színészek és velük együtt a stáb élvezni országunk vendégszeretetét. Ez pedig fantasztikus információ, hiszen így sokkal több időnk van találkozni Jenniferrel! Pontos információk még nincsenek, hogy itt mikor fejezik be, de az április még messze van és addig biztosan sikerül összefutni valakivel a színészek közül, esetleg a rendezővel (akinek én szintén nagyon örülnék). És ha esetleg megkérdőjeleznétek az információ hitelességét, a film sminkmestere árulta el, hogy valószínűleg eddig lesznek itt, így elég hiteles az infó, bár megerősítve egyenlőre még nincs a filmstúdió, vagy a rendező által!!!

Térjünk is át arra az információra, miszerint a filmben balettos jelenetek is lesznek, a 26 éves Oscar díjas színésznővel és Nicole O'Neill-el a főszerepben (aki egyébként az Instagram profilján már osztott meg ezzel kapcsolatban egy képet, hogy az Operaházban próbált). Ha ez nem lenne elég érdekes (bár szerintem az), akkor azt is elárulhatom nektek, hogy a két színésznőt Kurt Froman edzi, hogy a jelenetek kellően hitelesek legyenek, bár a bonyolultabb mutatványokat profi táncosokra fogják bízni! Kurt neve egyébként a Fekete hattyú kapcsán lehet számotokra esetleg ismerős, hiszen akkor is ő (illetve Benjamin Millepeid) edzette és segítette a két főszereplőt, Natalie Portman-t és Mila Kunis-t, a film pedig hatalmas siker lett a 2011-es díjátadószezon alatt, aminek köszönhetően Natalie megkapta a legelső Oscar díját is. Érdekességképpen pedig megjegyezném, hogy a filmet Jennifer párja és soron következő filmjének a rendezője, Darren Aronofsky rendezte.

Ahogy írtam feljebb, nem Jen lesz látható az összes táncjelenetben, hiszen dublőrje lesz a bonyolultabbak alatt, az egyik ilyen személy maga Nicole lesz, aki egyébként eddig táncművészként dolgozott. A másik beugrója pedig Reae Moneymaker, aki korábban is beugrott egy-egy nehezebb jelenetbe Jennifer helyett, Az éhezők viadala összes részében ő volt a kaszkadőrje, illetve az X-Men filmek alatt is, ezen kívül az Utazókban, valamint a Mother-ben is ő segítette a gördülékenyebb munkát a színésznő számára. 

Illetve a film IMDb-es adatlapján már azt is megosztották velünk, hogy a produkcióhoz a 8 Oscar díjra jelölt James Newton Howard fogja szerezni a zenéket, aki egyébként korábban már dolgozott együtt Francis Lawrence-szel. Mégpedig Az éhezők viadala alatt, hiszen az összes részhez (az elsőhöz is) ő komponálta a dallamokat, amelyeket a film alatt hallhatunk.

Végül, de nem utolsósorban a tegnapi nap folyamán újabb szereplőt jelentettek be, az ukrán Sergei Polunin-t, aki a filmben egy balett táncost fog alakítani (a karakter nevét egyenlőre még homály fedi), de annyi már biztos, hogy Jennifer karakterébe, vagyis Dominikába bele fog szeretni.

Remélem sikerült izgalmas információkkal szolgálnom, és ha újból sikerül ehhez hasonló adatokat összegyűjtenem, akkor újból hozok egy ehhez hasonló, hosszabb bejegyzést! Szerencsére hírekből nincs hiányunk, folyamatosan kapjuk az Utazók still képeit, illetve szinte naponta jelennek meg a budapesti forgatásról is rajongói képek, szóval érdemes többször is visszanéznetek egy nap, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről! :)

2017.01.11. 19:26
Floo

 


Továbbra sem állunk le a Red Sparrow forgatási infóiról. Éppen most láttam egy Instagram videót, amit azt gondoltam egy rajongó posztolt. A videón jól látható az Operaház, így érdekessé vált a téma, ezért azonnal írtam is egy üzenetet a felhasználónak, hogy hátha esetleg találkoztak Jennifer-rel. Mint kiderült ezt csak utólag újra feltöltött videó, ugyanis az eredeti feltöltője Nicole O'Neill, aki szintén szerepet kapott a filmben.

Az Instagramjára 5 nappal ezelőtt fel is tett egy képet, ami szintén a Four Seasons hotelben készült, legalábbis szinte ugyanaz a fotó, amit másfél héttel ezelőtt Jennifer barátnője Laura posztolt. Ezek szerint nem csak az Oscar-díjas csillagot, de a többieket is itt szállásolták el.
Nicole videója már sajnos nem elérhető, ámbár az instagramját >>ide kattintva<< megnézhetitek, hátha a későbbiekben posztol valami mást is.  Tele van képekkel, még a Szent István Bazilika is feltűnik a pár órával ezelőtt feltöltött InstaStory-jában. Mellesleg ő kapta meg Sonya szerepét, és mivel több szereplő is már a városban van valószínű, hogy nem csak 1-2 hetes forgatásról beszélhetünk, hanem akár többről is, ugyanis Fanni kiderítette, hogy körülbelül április környékén fejezik be a film készítését. 

Aki továbbra is úgy érzi, szeretne csatlakozni a rajongókhoz az Operaház és különböző másik forgatási helyszínhez még mindig írhat nekem emailt, vagy Nórának üzenhet egyet twitteren

Nicole fotóját feltettem a galériába, így mindenki meglesheti; 

okok.png okok.png okok.png okok.png

»Nicole fotója

Frissítve[21:20]: Újabb forgatási képeket kaptunk! A mai nap egyértelműen az Operaháznál zajló forgatásról szólt, de pluszba még megjelentek a lezárások és forgatási kellékek a Párizsi Nagy Áruháznál is, ami nem messze van az előbbi helyszíntől. Alexandra Könyvesházban forgattak az épületen belül, amit a külföldiek leginkább Lotz Hall-ként ismernek.

Egyebek mellett már beindult a twitter és magyarok is írnak arról, hogy JLaw bizony nem messze tőlük forgat. A mai napon pedig nagyon úgy tűnik, hogy Jeremy Irons is becsatlakozott a stábhoz.

@szabolcs toth: Jennifer Lawrence egy kis filmet forgat a könyvesházban, tőlünk nem messze!

nn.png oiio.png nn.png oiio.png

»Mai forgatási képek

2017.01.11. 10:59
Floo


Szép reggelt. Folyamatosan kapunk új still képeket a Passengers-ből (Utazók), de mivel 2 naponta töltögetik fel őket, ezért vártam egy-két napot, hogy "többet" összegyűjtsek. 3 képet hoztam ezúttal nektek, az egyik kulisszák mögötti (BTS) fotó, bár én szerintem az inkább egy jelenetbeli kép, no mindegy.. :) 

Ezen kívül még meghoztam a Box Office vagyis bevételi adatokat, ami merőben megnőtt, amióta a tengerentúlon is megjelent a mozifilm. A helyezések alapján a 6. helyen áll  - $81,659,344 dollár bevétellel. Ez nem rossz, de ha azt vesszük, hogy az Éhezők Viadala második része a Futótűz 865 millió dollárt hozott, úgy már kicsit elhalványul az eredmény. Pláne, hogy 110 millió dollárba került maga a Passengers elkészítése! 
Azonban valahol még mindig nem jelent meg a film, Kínában például 2 nap múlva debütál, nálunk pedig 1 azaz holnaptól már lehet moziba menni a kíváncsiskodóknak. Ehhez pedig a bal oldalt lévő "Moziterem" modulba a Jegyrendelés részleg is elérhető lett, ámbár csak egy linket tettem be oda, több helyen is tudtok majd jegyet vásárolni.

Frissítve[18:25]: Éppen pár perce posztoltak egy újabb still fotót, így ezt is ide linkelem és már fel is töltöttem a galériába! ;)

C12BEvzVIAATeZj.jpg 15940518_1868684286684312_4629754693444274340_n.jpg C1xMpVtVQAAu4VM.jpg C150atvUsAAXzCv.jpg

»Still képek (3db)
»Kulisszák mögött (1db)

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!