• Ki a kedvencünk? •

••  Jennifer Shrader Lawrence a kentucky-i Louisville-ben született 1990 augusztus 15.-én. Édesanyja Karen tábor vezető, édesapja Cary cégtulajdonos volt. 3 gyermekként született, van két bátyja.
Fiatal korában (14) eldöntötte, hogy színészi karrierbe kezd és édesanyjával New York-ba ment szerencsét próbálni. 2006-tól feltűnt kisebb szerepekben a Monk – a flúgos nyomozóban például egy kabalát alakított. Szárnypróbálgatásai sikerrel zárultak, hiszen A hallgatás törvénye (Winter’s Bone) című thrillerben szerepéért Oscar-díjra jelölték.   Több?   ••
 
• Hot! •

 
• Éves naptár •

2018. ?. ?. - Csillagot kap a Hírességek Sétányán

• 2018. 02. 19. - Anglia ✓
• 02. 28. - Indonézia, Dél-Korea, Szerbia ✓

• 03.01. - Németország, Ausztrália, Magyarország, Argentína, Ausztria, Horvátország, Hong Kong, Olaszország (...) ✓
• 03.02. - USA/Kanada, Bulgária, Spanyolország, Vietnám, Mexikó, Norvégia (...) ✓
• 03.30. - Japán ✓

• 04.04. - Franciaország ✓

• 05.31. - Oroszország

Folyamatosan frissül!

 
• Elite affiliates •
 
   
   
   
 
Betelt!
Jön: lucyweb.org, h-steinfeld.flaunt
 
Bármilyen kérdésetek van, ide írjatok: #link #link
Lekerült: bigbangtheory.gp, milly-clarke.com
 
• Munkálatai •
Mother! (Anyám!)
2017. 09. 14.
Grace (Jennifer Lawrence) író férjével (Javier Bardem) közös otthonba költöznek, a legváratlanabb pillanatban vadidegenek költöznek be hozzájuk. A boldog új kezdetből hamarosan valami egészen pokoli megmérettetés vár a terhes feleségre, ezzel a házaspár élete is teljesen megváltozik.

Red Sparrow (Vörös Veréb)
2018. 03. 02.
Egy hétköznapi balerina olyan dologba üti az orrát, amiért kénytelen orosz kémként élni további napjait, mindeközben beleszeret egy CIA ügynökbe. Ezek hatására kettős ügynökké válik.

X-Men: Sötét Főnix
2018. 11. 02.
Phoenix-re (Sophie Turner) fog összpontosulni a legújabb mutás film, melyben az összes már régi kedvencünk is visszatér, például Jennifer karaktere Mystique is.
 
• Információ •
Admin Floo & Fanni
Téma Jennifer Lawrence
Nyitás 2013.01.06.
AF 1377*700
Design 33. - we're back!
Kódok Efruse && Linda

»Az oldalon minden alkalommal fel van tűntetve, ha valamilyen kódot kaptunk, így elvárjuk, hogy se modult se semmit ne lopjunk el egymástól, ott az email részleg vagy facebook oldal, ha segítséget kértek! ;) Semmilyen kapcsolatban nem állunk Jennifer Lawrence-el, sem más hozzátartozójával ez csak egy fansite. Kellemes böngészést kívánunk minden Jennifer fannak!

 

hírekfrissek

2017.01.23. 11:40
Fanni


Sajnos, mint észrevehettétek tegnap nem tudtunk nektek új információkkal szolgálni Jennifer-ről, sem a Red Sparrow forgatásáról, ami körül még mindig, már majdnem egy hete nagy csend van. De amint kapunk valami fülest róla, természetesen továbbra is azonnal meg fogjuk osztani azt az oldalon, de egy kis türelmet kérnénk.

Viszont ma reggelre kaptunk egy kis hírmorzsát, ugyanis új képek jelentek meg abból a decemberi fotósorozatból, amit a Passengers népszerűsítéséhez készítettek a 26 éves színésznőről és Chris Pratt-ről. Ezeket egyébként Yu Tsai készítette a párosról, de sajnos még nem igazán kaptunk HQ minőségű fotókat, de ami késik, az nem múlik.

   

Promó képek (Passengers) (6db)

Mivel a kedvencünkről jól láthatóan jelenleg nincs túl sok friss hír, ezért azt gondoltam, hogy itt a bejegyzés végén érdekességképp elmondanám, hogy ma rendezik meg a párizsi divathét keretein belül a Dior Couture 2017-es tavaszi/nyári kollekciójának a bemutatóját, ami azért lehet fontos számunkra, mert Jennifer 2012 óta a francia divatház egyik állandó reklámarca. Bár azt még nem tudni, hogy ott lesz-e a 2,5 óra múlva kezdődő show-n, de ki tudja, lehet, hogy kivett egy szabadnapot és átutazott Franciaországba. Én mindenesetre reménykedek ebben, hátha összejött neki, mert végülis ha azt nézzük repülővel a Budapest-Párizs távolság körülbelül 1 óra lehet, akárcsak vissza, így egy egész napot nem kellene utazással töltenie, este pedig már újból forgathatna is ha szükséges (vagy holnap). 

Valamint, még annyit megosztanék veletek, hogy a friss hírek hiánya miatt elkezdtem fordítani Jennifer 2016-os Vanity Fair interjúját, ami decemberben jelent meg, a napokban az is ki fog kerülni az oldalra. :)

2017.01.21. 17:44
Fanni


Ha követitek a legfrissebb híreket, akkor már biztosan ti is jól tudjátok, hogy a tegnapi nap folyamán, vagyis január 20-án beiktatták az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökét, a 70 éves üzletembert Donald Trump-ot. Már a megválasztását is hatalmas médiaesemények kísérték, sőt a kampányolását is. És, hogy ez miért is fontos? Igazából azért, mert rengeteg híresség is ellenezte a megválasztását, többek között a mi kedvencünk, Jennifer is.

Nos a 26 éves színésznő neve ma úgy kapcsolódik az elmúlt 24 óra eseményeihez, hogy az új elnök legelső munkanapjára több, mint 600 városban női szervezetek tüntetéseket szerveztek, a legnagyobb pedig jelenleg is Washingtonban zajlik több, mint 200 ezer ember részvételével és rengeteg hírességgel együtt, aki Trump ellen tüntetnek. Mivel Jennifer nem tud ott lenni egyiken sem ezért egyetlen közösségi média felületén, vagyis a Facebook-oldalán üzent a menetelőknek és az elnöknek, amit alig egy órája osztott meg velünk:

A Women's March-ot (Nők Menetelését) nézem a budapesti forgatási helyszínről. Azt kívánom, hogy bárcsak ott lehetnék, de a gondolataim és a teljes támogatásom azokkal van, akik ma menetelnek. Ne adjátok meg az adminisztrációnak az "esélyt", hogy megtegyék azokat a borzalmas dolgokat, amelyeket meg akarnak tenni. Az LGBT közösségről és a környezetvédelemről szóló információkat már el is tüntették a Fehér Ház honlapjáról. Harcoljunk az egyenlőségért, harcoljunk a nőkért, hogy legyen irányításuk a saját testük felett. Köszönöm mindazoknak, akik elkezdtek cselekedni!

Ui.: Donald trump, borzalmas táncos vagy

 

2017.01.21. 13:24
Floo


Az elmúlt napok nagyon csendesek voltak, főleg ami a Red Sparrow forgatását illeti. Többen írtatok nekem, hogy hétvégén szeretnétek összefutni a színésznővel, merre keressétek, mire én igyekeztem kideríteni valami információt; - de a budapesti helyszíneken kívül nem volt más, amit elmondhattam volna. 
 
Jennifer Lawrence és a stáb ugyanis a hétvégét Almásfüzitőn, a Komárom-Esztergom egykori timföldgyáránál töltik, illetve javában zajlik a forgatás. A kemma.hu-nak köszönhetően még egy rövid beszámolónk is van arról, hogy egy ott dolgozónak sikerült összefutnia Jennifer-rel;
– Az irodaépület első emeletén zajlik a forgatás. Itt rendezték be a hálószobákat. A filmsztárral az irodaház bejáratában magam is találkoztam. Igaz, mindössze egy fél pillanatra. Egyébként egy színesbőrű férfi kíséri a színésznőt mindenhová, gondolom a testőre. Tudom, hogy Jennifer Lawrence eredetileg szőke, de a szerep kedvéért most barnára festették a haját (állítólag parókát visel a forgatáson - a szerk.). De így is nagyon-nagyon vonzó. Mivel a délutáni forgatással szerdán megkéstek, így az éjszakába csúszott a munka. Ám olyan volt a helyszín megvilágítás, mintha délelőtt 11 óra lenne. Szinte hihetetlen. Pedig az évek során láttam már egy-két filmforgatást itt. 
 
- mesélte. Sajnos Jennifer távol van a fővárosunktól, így az ottani szálláshelyükről, sem másról nem tudunk információkkal szolgálni. 
Egyebek mellett legjobb barátnője Laura, még mindig Budapesten van, pár napja a Széchenyi termál fürdőben pihent.
 
Plusz egyéb rövid infó, hogy 2 új megjelenési dátummal gazdagodtunk a Red Sparrow kapcsán. Franciaországban már november 8.-án debütál a film, míg Oroszországban (akárcsak Ukrajnában) november 9.
 
Sajnálom, hogy akinek pont most volt ideje a fővárosban lenni elkerüli Jennifer-t, hiszen az elmúlt 1 hétben sötétben tapogatóztunk, hogy kiderítsük merre vannak.

2017.01.20. 07:46
Floo


Éppen 1 hete (+1napja) jelent meg hazánkban a Passengers (Utazók), azóta pedig mindketten megnéztük már a filmet hol pozitív, hol pedig negatív élményekkel gazdagodva. :) (Bal oldalt legfelül, meg is találjátok a rövid véleményünket, a nevünkre kattintva!)
Azonban még mindig kapunk remek minőségű still vagyis magyarul jelenetbeli fotókat. Továbbra is 1-2 naponta jelennek meg ezek a képek, de úgy gondoltam jobb, ha várok pár napot, Fanninak elég sokszor panaszkodom emiatt, hogy mire felteszem a számomra aktuális képeket másnap jön megint egy. Ezeket összegyűjtve, pedig összesen 8db. új still képet hoztam nektek a galériánkból, természetesen.

st8.png st4.png st3.png st2.png

Jelenetbeli képek (8db)

Címkék: Passengers Galéria

2017.01.19. 13:13
Fanni


Tegnap este, vagyis január 18-án került megrendezésre a 2017-es People's Choice Awards, aminek a los angelesi Microsoft Theatre adott otthont. Sajnos Jennifer a Red Sparrow budapesti forgatásai miatt nem jelenhetett meg ezen az eseményen sem, de örömmel értesíthetlek titeket, hogy ennek ellenére sikerült egy újabb díjjal gazdagodnia.

A 26 éves színésznőt a "Kedvenc filmszínésznő" kategóriában jelölték ez alkalommal, amit nagy örömünkre sikerült is megnyernie a 2016-os filmjei miatt (vagyis a Passengers, X-Men: Apokalipszis és még beleszámították a Joy-t, valamint Az éhezők viadala befejező részét is, bár ezek még 2015 végén jelentek meg az utolsó hónapokban, viszont 2016 elején is láthatóak voltak még az amerikai mozikban). 

Jennifer egyébként eddig két alkalommal volt jelen az eseményen, az első ilyen a 2012-es díjátadó volt, ahol díjátadóként és jelöltként (az X-Men: Az elsők miatt) volt jelen Liam Hemsworth és Josh Hutcherson társaságában, hiszen akkor már elkezdődött Az éhezők viadala filmsorozat első részének a népszerűsítése, sőt egy részletet is bemutattak belőle akkor. Legutóbb pedig a 2013-as díjátadón volt jelen, ahol a Napos oldal és Az éhezők viadala miatt díjazták a rajongók.

És mivel nincs több újdonság az eseményről, ezért úgy döntöttem, hogy pluszba feltöltöm nektek Jennifer korábbi People's Choice Awards-os megjelenéseit a galériába:

Kezdjük a legkorábbival, vagyis a 2012-essel, amit január 11-én rendeztek meg a Los Angelesben található Nokia Theatreben. Jennifer-t itt egy fekete és kék, asszimetrikus szabású Viktor & Rolf midiruhában láthattuk a vörös szőnyegen, ami mellé egy fekete Sergio Rossi magassarkút és Jack Vartanian ékszereket párostott. Az akkor még hosszú, barna haját pedig egy egyszerú copfba fogták össze, míg a sminkje drámai és feltűnő lett.

   

01.11. People's Choice Awards - Érkezés (33db)
01.11. People's Choice Awards - Show (17db)
01.11. People's Choice Awards - Back Stage (8db)

2013-ban január 8-án került megrendezésre a díjátadó, akkor is a Nokia Theatre-ben, ahol ismét a jelöltek között volt, sőt itt már díjat is nyert a "Kedvenc akciófilm színésznő" kategóriában. Akkor egy fekete és ezüst színekből összeálló Valentino Couture ruhát viselt, amihez fekete, kristályokkal díszített Nicholas Kirkwood magassarkú, illetve Chopard ékszereket párosított. A haját ez alkalommal egy fonatokkal kiegészített, laza kontyba készítették el, a sminkje pedig klasszikus és elegáns volt.

   

01.08. People's Choice Awards - Press Room (56db)
01.08. People's Choice Awards - Show (43db)
01.18. People's Choice Awards - Backstage (25db)

 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról