hírekfrissek

Személyes kedvencek!

2016.12.29. 19:38, Floo

Kellemes estét! Egy számomra nagyon várt bejegyzéssel érkeztem, ugyanis bár az oldal csak pár hete nyílt ki újra, én még is elhoztam a kedvenc összeállításaimat, amelyet Jennifer díjátadón/premieren vagy egyéb rendezvényen viselt, ebben az évben. Nem tudtam szépségsorrendet állítani vagy az egyetlen egy n1 kiválasztani, így a lenti képek alapján megyünk sorba;

2016. december - Seul Photocall
Ez az összeállítás a lenti szavazásban is megtalálható, vajon miért... kedvencemmé vált ez az őrülten csajos, mai összeállítás, ami egy Cinq á Sept top-ból és szoknyarészből állt, ehhez passzoló Alexander Wang cipővel. A stylistok akkor nem tudak mellé lőni, ha kétrészes ruhát tesznek az Oscar-díjas színésznőre, ezek mindig telitalálatok, főleg most az enyhén barackos szoknyával, ami kiemelte a színésznő gyönyörű alakját. Ezen összeállításba nehéz belekötni!
 
2016. október - AMD British Academy díjátadó
A gyönyörű Elie Saab darab a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. A világos színek itt is megjelennek és nagyon passzolnak Jennifer-hez, pláne a szőke hajához. A különleges két helyen is kivágott felsőrész a hangsúlyos derékrész, az öv... Rászabták ezt a ruhát! Ennél többet nem tudok hozzáfűzni, imádtam!
 
2016. február - Vanity Fair Oscar after
Szó szerint a telefonom tele lett ezekkel a fotókkal. Jennifer és az Alexander Wang !ismét! két részes együttese engem úgy megvett kilóra, mint..mint még soha! Az, hogy egy egyszínű ruhából könnyű változtatásokkal ekkora bombát robbantani! Elképesztően gyönyörű a ruha, tökéletesen állt Jennifer-nek.
 
 
2016. február - Oscar díjátadó
Ki nem felejteném ezt az eseményt, pláne nem a ruhát! A már többszörös Oscar-díj jelölésért indult Jennifer, ebben a lehengerlően különleges Dior haute couture ruhában. Nem tudnék, mit hozzáfűzni. Engem ez az elegáns, csipkés összhatás elkápráztatott, főleg mert a haját és az ékszereket sem vitték túlzásba és így pont arra került a hangsúly, amire kellett; a ruhára.
 
2016. május - X-Men premier
Már szinte kiszámítható, de erre az eseményre is egy Dior darabban érkezett, ami egy ezüst szatén hatású, középen mély kivágású ruha. Számomra ez nem volt a legleglegruha, még is Jennifer-hez passzolt. A hátán lévő kivágás volt, ami igazán különlegessé tette a megjelenését. 
 
2016. december - Passengers premier
Az utolsó választásom a "menyasszonyi" ruha, amit már sok helyen olvashattunk. Ez a különleges Dior ruha tényleg bőven megállná a helyét egy esküvőn, főleg mivel "habos-babos" hatást kelt. Ennek ellenére a hátán lévő pántokkal tették egyedivé a ruhát, plusz a bár számomra kissé fura szívecskével Jennifer bal oldalán.
 

Új személyiség?!

2016.12.29. 15:26, Floo

Úgy tűnik az Éhezők Viadala csillaga új jellemvonással gazdagodott... méghozzá a "bunkósággal"! Huha...
 
A Daily Telegraph-nak mesélt a szőkeség: 
,,Elkezdtem egy kicsit bunkó lenni, és magamba zárkózni! A vadidegen emberek úgy gondolják ismernek engem, csak azért mert híres vagyok - pedig én nem ismerem ezeket az embereket! Meg kell védenem a saját kis buborékomat, hiába van ilyen munkám muszáj különbséget tennem az emberek között." 
Jennifer, bár úgy tűnik falat húzott maga elé, lehet csak kéne neki egy rajongó-szelfi nélküli nyugodt nap, amikor senki nem zavarja! 
 
Nem először hozták Jennifer-t kellemetlen helyzetbe. A Passengers (Utazók) számos interjúra alatt nemrég éppen a szexuális életéről faggatták őt és színésztársát Chris Pratt-et. Srácok, ugye hogy nem könnyű egy sztár élete?
 
UI.: Elég kevés hír van, hiszen Jennifer otthon tartózkodik Louisville-ben, de év végére tervezek azért egy-két finomságot. Szép estét!
Címkék: Cikk

Lesz csattanó vagy sem?!

2016.12.28. 13:18, Floo

Chris Pratt és Jennifer Lawrence űrrománcára a magyar nézőknek január közepéig kell várniuk, az amerikai kritikusoknak viszont már levetítették az Utazók-at. Az eredmény? Nagyobbrészt fanyalgó, csalódott kritikák, a Rotten Tomatoeson jelenleg 33 százalékon áll a film, azaz a kritikusok kétharmada rossz véleménnyel van róla. Azt már most meg lehet kockáztatni, hogy az Utazók-ból nem lesz egy Gravitáció- vagy Mentőexpedíció-szintű kritikai és pénzügyi bombasiker.

Több kritikus is felhívta arra a figyelmet, hogy a két főszereplő szerelmére kihegyezett könnyed előzetesek elhallgattak egy nagyon fontos részletet, aminek a tudatában már lehetetlen romantikus történetként tekinteni az Utazók-ra. Sőt, akár az is kijelenthető, hogy a trailerek egy egészen más filmnek állítják be az Utazók-at, mint ami valójában. Aki nem szeretné megtudni, mi történik a film első harminc percében, az ne olvasson tovább.
 
- kezdi a cikkét az Origo. Kifejezetten szerettem volna, ha magyaroktól olvasok el egy újabb cikket, mert tudom, hogy sokszor eléggé elferdítik a valóságot. A hátralévő olvasnivalóban szó esik arról, mekkora marhák vagyunk mi emberek, hiszen nem is sejtettük volna, hogy a Jim-et alakító Chris Pratt szándékosan ébreszti fel Aurora-t (Jennifer). Ezt cáfolnám, hiszen az előzetesek alapján kilehetett ezt következtetni. Így a marketingkampány nem ment annyira a kukába, mint azt ahogy a magyar hírportál állítja. 
 
>>A történet úgy indul, hogy a Chris Pratt által játszott figura a tervezettnél kilencven évvel korábban ébred fel a hibernációból egy távoli bolygó felé tartó, telepeseket szállító űrhajón. Ezzel gyakorlatilag el is dőlt a sorsa, élete hátralévő részét egyedül, az űrben fogja eltölteni. A férfi főszereplő heteken át kolbászol az űrhajón, dumál az italokat felszolgáló robottal (Michael Sheen), szakállat növeszt, halálra unja magát, próbál megbarátkozni a gondolattal, hogy magányosan fog meghalni. Kitalálja azonban, hogy felébreszt egy másik utast. 
 
Ámbár, még ezt hozzá tenném, mielőtt folytatnánk a cikket, hogy aki simán a moziban leült és az előzetest ott helyben látta először, nem fog azon agyalni mi, miért történt. A film alapvetően sokak fejében szöget üt, kíváncsiak lesznek és nyilvánvalóan nem a negatívumokon kezdenek rágódni, főleg nem úgy, hogy mindösszesen 1 percet láttak belőle. Nem fognak kritikákat olvasni, hogy a külföldieknek mi a véleménye. Maximum IMDB-n nézik meg a pontszámokat, ami jelezném 10-ből 7-et kapott!
 
(...)A marketingkampány sugalmazásával ellentétben az Utazók valódi története inkább egy horrorfilmre hasonlít, főleg ha a női főszereplő nézőpontjából vizsgáljuk.  "Sosem kérdezték meg arról, hogy részt akar-e venni az űrrománcban, amit a férfi talált ki számára” - írja a Vulture. A The Playlist szerzője szerint sokan lesznek olyanok, akik a nőket zaklató személyek felmentéseként fogják értelmezni a filmet. Több kritikusban is felmerült, hogy a két ember kapcsolatát legpontosabban Stockholm-szindrómaként lehetne leírni.
 
Véleményem szerint minden filmre akadnak negatív kritikák, lesz akinek tetszeni fog, és akinek nem!

Kínos interjú - kínos távozás!

2016.12.26. 10:32, Floo
 
Jennifer Lawrence és Chris Pratt talán a legnyitottabb és őszintébb színész Hollywood-ban. 
..de ez nem azt jelenti, hogy az interjúk készítői simán túlozhatnak egy-egy kérdés feltevésével várva, hogy mindketten azonnal reagálnak!
 
Csütörtökön (dec. 22.) a Passengers szereplői az ausztrál KIIS Summer Fling rádióműsorában promotálták közös filmjüket egy telefonbeszélgetés keretei között. Bár sokan azt gondolták a két műsorvezető Matty Acton és Sophie Monk inkább a földönkívüli életről kérdez majd, tévednek. Sokkal személyesebb vizekre eveztek, méghozzá a szex témakörében.
 
,,Mi a legvakmerőbb hely, ahol már valaha szexeltetek?" - ez volt az első, de nem az utolsó ilyen kérdés. Valamivel nyilván megkell nyitni egy interjút, de nem ez volt a legalkalmasabb kérdés, főleg egy 10 perces beszélgetés keretein belül. 
 Chris volt az első szokásosan gyors észjárással reagált; ,,Repülőgép!" - hogy a szituáció még kellemetlenebb legyen Sophie tudni akarta, hogyan volt erre képes a levegőben, a színész, csak ennyit mondott: ,,Lógott a plafonról a lábam, mint egy denevérnek!" - ezután kicsit a színész megnyugodhatott, hogy válaszolt a kínos kérdésre.
 
A helytelen kérdés természetesen tovább siklott Jennifer-re is, aki így reagált; - Nem volt semmi extrém. Szeretek biztonságban lenni...ez az, ami igazán izgat!"
 
Láthatóan nem volt figyelemfelkeltő a válasz, amire a műsorvezető igazán számított volna, de Sophie nem akart leszállni a sztárról. Ekkor lépett közbe Matty Acton;
 - Sophie! Ez nagyon kínos! Miféle kérdések ezek? Mit csinálsz?
A telefonbeszélgetés ráadásul annyira kellemetlenre sikeredett, hogy a két színész anélkül távozott, hogy bárkitől elköszöntek volna.
 - Sophie, mit csináltál? - érdeklődött a beszélgetés után ismét Matty.
- Nem csináltam semmit. Elfogyott az idő, hülye kérdésekre pazaroltuk, úgyhogy szerettem volna, ha jó dolgokat is megtudunk róluk. Kit érdekelnek az unalmas részletek?!"
Azt hiszem tudom már ki az a műsorvezető, akivel majd nem akarnak több interjút készíteni a színészek! Nem irigylem Chris-t és Jen-t.
 
»»Saját Fordítás!

Kórház látogatás

2016.12.25. 18:47, Floo

Még egyszer kellemes ünnepeket mindenkinek! Mint mondtam Jennifer visszautazott szülőhazájába Louisville-be, hogy otthon töltse az ünnepeket. Ezekben az időszakokban minden évben, amikor ideje engedi ellátogat a helyi gyermekkórházakba, hogy azokat a gyerekeket lephesse meg, akik nem tudnak az ünnepeken otthon tartózkodni. Ez idén sem volt másként a Norton Children's kórházban volt ezzel ismét jópár gyerek álmát teljesítve. :) Egy igazi kis angyal! 
(A galériában, ha egy nagy üres szürke képet láttok menjetek lejjebb, sajnos a fejlécet nem akarja betölteni, de már dolgozok rajta!) - Frissítve: sikerült megoldanom a fejléccserét, remélem a google chrome is hamarosan jelezni fogja! :) 

01-81.jpg 02-74.jpg 03-68.jpg 04-61.jpg

Galéria link: Kórház látogatás (4db.)

 

Címkék: Karácsony Galéria
 
Üdvözlünk titeket!


Köszöntünk benneteket Magyarország egyetlen naponta frissülő Jennifer Lawrence weboldalán. Az oldal 4. éve várja a látogatókat, főleg a tavaly év végi újranyitásunk óta, ami előtt fél évig kényszer szüneten volt az oldal. Azóta újra teljesen aktívak vagyunk, minden kedves érdeklődőt szívesen várunk. Ezen kívül Facebookon, és Twitteren is megtaláltok már minket, hogy minél hamarabb értesüljetek a legfontosabb hírekről, Miss Lawrence-el kapcsolatban! Floo és Fanni - a szerkesztők

 
Gyorslinkek

Az oldalon számtalan olyan témáról írunk, amelyek többször jelennek meg az oldalunkon. Ti, ezeknek a kis linkeknek köszönhetően, mindent elolvashattok, amit eddig írtunk. Így nem kell visszalapoznotok a főoldalon. Kellemes nézelődést!

dior paparazzi redsparrow mother! x-men videó
cikk facebook oldal képek fotósorozat NYC

 
Beszélgess velünk!
 
Éves naptár

• Június 22., - Pippi születésnapja ✓
• Június 28., - Saturn Awards
• Június 28., - X-Men: Dark Phoenix forgatásának kezdete

• Július 5., - Christian Dior Couture divatbemutató (Párizs)
• Július 5., - Christian Dior kiállítás megnyitó
• Július 13., - Pizsamaparti Jenniferrel (Louisville)

• Augusztus 15., - Jennifer születésnapja

• Október 19., - X-Men: Dark Phoenix forgatásának vége

• Okt 12., - Spanyolország, Hollandia, Új-Zéland
• Okt 13., - Mexikó, Nagy Britannia 
• Okt 18., - Franciaország
• Okt. 19., - Dánia
• Okt. 26., - Magyarország
• Nov 2., - Portugália, Csehország, Szlovákia 
• Nov 3., - Svédország

• 2018. márc. 1. - Németország, Ausztrália
• márc. 2. - USA/Kanada
• márc. 18. - Szlovákia, Csehország
• márc. 22. - Franciaország

Folyamatosan bővül!

 
Elite affiliates
 
   
   
   
   
   
Betelt!
 
Jen jelenlegi munkái
Darren Aronofsky Project (Mother!)
2017. 10. 13.
Sok információnk nincs, mindösszesen annyi, hogy a főszerepben egy pár lesz, akiket megzavarnak a legváratlanabb pillanatban, ezzel megváltoztatva az egész életüket.

Red Sparrow (Vörös Veréb)
2018. 03. 02.
Egy hétköznapi balerina olyan dologba üti az orrát, amiért kénytelen orosz kémként élni további napjait, mindeközben beleszeret egy CIA ügynökbe. Ezek hatására kettős ügynökké válik.

X-Men: Dark Phoenix
2018. 11. 02.
Phoenix-re (Sophie Turner) fog összpontosulni a legújabb mutás film, melyben az összes már régi kedvencünk is visszatér, például Jennifer karaktere Mystique is.
 
JenniferL adatai
001. Szerkesztők: Floo és Fanni
002. Nyitás: 2013. január 6.
003. Design: 30. kinézet
004. Kódok: Innen & Innen
005. Felbontás: 1377*700
006. Elérhetőség: EMAIL

»Az oldalon minden alkalommal fel van tűntetve, ha valamilyen kódot kaptunk, így elvárjuk, hogy se modult se semmit ne lopjunk el egymástól, ott az email részleg vagy facebook oldal, ha segítséget kértek! ;) Semmilyen kapcsolatban nem állunk Jennifer Lawrence-el, sem más hozzátartozójával ez csak egy fansite. Kellemes böngészést kívánunk minden Jennifer fannak!

2013 - 2017 Jennifer-L.gportal