hírekfrissek

Új paparazzi képek és magazin címlap

Elnézést a pár nap kimaradásért, de mióta Jennifer visszatért Los Angelesbe nem igazán hallhattunk róla semmit, így nem is volt miről beszámolnunk. Viszont a mai napra összejött két rövidebb hír is, szóval most ezt hoztam el nektek késő délután.

Először is kezdjük a paparazzi képekkel, hiszen október 5-én, vagyis tegnap délután sikerült a lesifotósoknak néhány, közepes minőségű képet készíteniük Calabasas-ban, amikor távozni készült a helyi plázából, igaz kost egyáltalán nem örült annak, hogy követték, hiszen végig takarta az arcát mind a két kezével, valamint a hajával is. A kiruccanása alatt jól láthatóan megint egy teljesen hétköznapi, de sikkes outfit-et viselt, ami egy világos szűk farmernadrágból, valamint bővebb szabású barackszínű pólóból állt össze, ami mellé egy fekete cipőt és egy Valentino táskát párosított.

Egyébként a képek megjelenése után elkezdtek arról írni különböző külföldi, illetve hazai magazinok online felületein arról, hogy a 27 éves színésznő gyűrűsujján egy jegyűrűre hasonlító gyűrűt visel, így felmerült a kérdés, hogy talán Darren Aronofsky eljegyezhette őt. Nos erről nyílván még nem tudunk semmi biztosat, lehet, hogy hülység az egész és egyszerűen csak viselt néhány saját darabot az ékszerkollekciójából. Mindenesetre 2014-ben is voltak olyan pletykák, hogy Jen-t az akkori párja, a szintén színész Nicholas Hoult eljegyezte, bár később szakítottak és a mai napig nem tudjuk, hogy igaz volt-e a hír, vag sem.

53450142_picturepub_jennifer-4.jpg 53450271_picturepub_jennifer-9.jpg 53450113_picturepub_jennifer-1.jpg 53450313_picturepub_jennifer-10.jpg 53450133_picturepub_jennifer-3.jpg

10.05. Távozás a Calabasas Mall-ból

A másik remek hír, hogy Jennifer újabb címlapot kapott, amiről tegnap hullott le a lepel, hiszen a francia Elle magazin után az amerikai Elle novemberi borítójáról is ő köszön vissza ránk. Egyébként ehhez a kiadáshoz egy új fotósorozat is készült és egy vadi új, angol nyelvű interjú is, így ha ez megjelenik (remélhetőleg a napokban), akkor természetesen le lesz fordítva, mint mindig. Sajnos a címlapon kívül más még nem jelent meg, így a sorozat többi képét sem hozták még napvilágra.

01~50.jpg 01~50.jpg 01~50.jpg 01~50.jpg 01~50.jpg

Elle magazin - USA (November)

2017.10.06. 17:32, Fanni

Új paparazzi képek; NYC&LA

Pár napja beszámoltunk arról, hogy Jennifer az édesanyjával Párizsba utazott, egyenlőre ismeretlen okok miatt, hiszen a párizsi divathét egyik bemutatóján sem jelent meg, illetve pár nappal a Dior prezentációja után érkezett a Fények Városába. Viszont, ha tippelnem kellene, akkor azt kell mondanom, hogy valószínűleg csak egy rövid vakációt tartott az anya-lánya duó, bár én arra is gondoltam, hogy esetleg a Dior szerződés meghosszabítása céljából repült a francia fővárosba néhány napra. Egyenlőre tényleg semmit nem tudunk, viszont ahogy írtam a legutóbbi kampányról szóló bejegyzésünkben, kedvencünknek idén jár le a francia divatházzal kötött szerződése, viszont a 2018-as Resort kollekciójuknak ő lett a reklámarca, így várható egy újabb hosszabbítás.

De ettől a témától térjünk is el, hiszen a mai nap folyamán, vagyis október 1-jén új paparazzi képek készültek Jenniferről, amint a testőre és a kis kedvence, Pippi társaságában megérkezik a new yorki JFK repülőtérre, viszont édesanyja, Karen Lawrence ez alkalommal nem tartott vele.

Túl sok fotó egyenlőre még nem látott napvilágot, viszont látszik a színésznőn, hogy a kb. 6 órás repülőút kifárasztotta, kicsit álmosan szállt le a gépről, viszont ennek ellenére is igazán csinos volt. A 27 éves Oscar díjas színésznő kényelmes, de sikkes szettben utazott, ami egy szűk, fekete farmerból, egyszerű fekete pólóval, valamint egy barna kabátból állt össze, ami mellé egy színben passzoló kalapot és fekete napszemüveget párosított. A haja leengedve maradt, sminket természetesen nem viselt.

    

10.01. Ékrezés a JFK reptérre (New York)

Frissítve[okt. 2 - 11:00]: Ma reggel új paparazzi képek láttak napvilágot, de mivel ezek szorosan kötődnek a tegnap este Fanni által megosztottakhoz, így ide teszem be. Mint kiderült JLaw, csak átutazás miatt volt a JFK reptéren, New York-ban, ugyanis most friss fotókat kaptunk a LAX reptéren, ahol Jennifer kiskedvencével Pippi-vel távozott az épületből. 

53121185_picturepub_jennifer-14.jpg 53121034_picturepub_jennifer-2.jpg 53121097_picturepub_jennifer-7.jpg 53121191_picturepub_jennifer-15.jpg 53121185_picturepub_jennifer-14.jpg

10.01. Érkezés a LAX reptérre (Los Angeles)

2017.10.01. 21:08, Fanni, Floo

mother! bevételi összegek + képek
Sziasztok! Itt az ideje egy kis mother! vagyis anyám! frissnek. Körülbelül másfél hete írtam nektek arról, hogy a film a bevételei nem a legjobbak, kevés néző akad, akit felkeltett volna Darren Aronfosky furcsa története, de nem ez Jennifer első olyan mozija, ami nem sok embert vonzott a képernyők elé. 
Itt azonnal megemlíteném a Serena-t, ami rengeteget csúszott a megjelenéssel, végül 2015.-ben lett kiadva Amerikában mindösszesen 176,391 dollárt sikerült "bezsebelni", nálunk az ígért megjelenés helyett sokkal később kapott helyet a moziban, bár azt illik megemlíteni, hogy mivel a kritikusok megsemmisítették Jennifer Lawrence és Bradley Cooper különleges filmjét, így összesen 59 moziban jelenhetett meg világszerte, és 5 millió dollárt sikerült összekaparniuk. - Fanni és én megnéztük, de a Serena nekünk elnyerte a tetszésünket, sokkal jobban mint például a Joy, amiért Jennifer Oscar jelölést is kapott. Ízlések és pofonok. : )
 
Na, de visszatérve a mother! bevételi státuszára, belföldön jelenleg 15 millió 300 ezer dollárra becsülik a bevételi összeget, míg világszerte már 28 millió dollárnál tart. Így bár Amerikában még nem sikerült a film elkészítéséért elköltött 30 milliót visszanyerni, de még semmi sincs veszve. Az F-re vagyis 1-esre értékelt mohter! több Európai országban még meg sem jelent (Magyarországon se), így ez a 28 millió még bőven fog felfelé ívelni és emiatt bízakodóak vagyunk. (A megjelelenéseket jobb oldalt a naptár menüpont alatt találjátok meg!) 
 
Rövid összegzés után, pedig új képeket is hoztam nektek maradva ugyanennél a témánál. 2 kulisszák mögötti (BTS) fotót és egy új still képet is hoztam nektek, az egyiken például Grace aka Jennifer hatalmas pocakkal látható. (Sajnos a képek nem a legjobb minőségűek, de ezt nézzétek el nekünk.)

08_28129~4.jpg 05_28229~1.jpg 06_28229~0.jpg  

2017.10.01. 11:36, Floo

Új Dior kampány, magazin címlap & fotósorozat

Már azt biztosan tudjátok, hiszen elég sokszor elmondtuk itt az oldalon, hogy Jennifer 2012-ben kötött egy szerződést a francia, Christian Dior divatházzal, aminek azóta is a reklámarca és egyben a tervező múzsája is. Azóta már egyszer, 2014-ben meg lett hosszabbítva a szerződése, ami elméletileg ebben az évben fog lejárni, de most úgy tűnik, hogy ezt ismét meghosszabbították, bár még erről semmi hivatalos információ nem látott napvilágot, vagyis senki nem erősítette meg, csak találgatni lehet.

Viszont most remek hírrel érkeztem, hiszen a nyár elején bemutatott 2018-as Cruise (Resort) kollekció kampányának a főszereplője (természetesen a ruhák mellett) a mi 27 éves Oscar díjas kedvencünk lett. A kampány előreláthatólag a novembertől lesz látható az üzletekben, illetve a divatmagazinokban, viszont tegnap már nyilvánosságra hozták, hogy miképpen fog ez kinézni. Biztos emlékeztek még a július elején megrendezett Christian Dior 2017-es őszi/téli couture kollekciójának a bemutatójára a párizsi divathétről, ahol Jennifer is megjelent és akkor egyébként ebből a 2018-as Resort kollekcióból viselt egy outfitet, amit az afriai szavannák, illetve az őslakó amerikai öltözékek inspiráltak. Ez pedig a képekről teljes mértékben vissza is tükröződik, hiszen a színésznőt bokacsizmát, cowboy kalapot, illetve különböző kendőket, hosszú mellényeket, maxiruhákat és poncsót is visel. A sorozatot ez alkalommal is Brigette Lacombe készítette, aki már a korábbi kampányért is felelős volt. Egyenlőre még csak a nyomtatott sajtóban megjelenő képek jelentek meg, a Dior márkajelzéssel ellátva, de biztos vagyok benne, hogy napokon belül a rendes fotósorozatot is közzé fogják tenni számunkra, ahogy azt mindig teszik. 

A fotókon a ruhák mellett egyébként a Jennifer által reklámozott Lady Dior és J'Adior táskák is nagy szerepet kaptak, bár ezeknek külön kampányuk is van, szintén a kedvencünkkel a középpontban. A képeket egyébként a misztikusság és a sötétség jellemzi, viszont ebbe a kicsit férifiasabb kollekcióba sikerült a megjelenésével egy kis eleganciát és nőiességet is belevinnie, a lazaság mellett.

dior_cruise-2018_ad-campaign-with-jennifer-lawrence.jpg DIOR_CRUISE-2018_AD-CAMPAIGN-WITH-JENNIFER-LAWRENCE-3.jpg DIOR_CRUISE-2018_AD-CAMPAIGN-WITH-JENNIFER-LAWRENCE-4.jpg DIOR_CRUISE-2018_AD-CAMPAIGN-WITH-JENNIFER-LAWRENCE-1.jpg DIOR_CRUISE-2018_AD-CAMPAIGN-WITH-JENNIFER-LAWRENCE-6.jpg

Nyomtatott Dior hirdetés (2018 Cruise (Resort) kollekció)

Az új Dior kampény mellett tegnap az is kiderült, hogy Jennifer egy újabb címlappal gazdagodott, ezúttal a spanyol Mujerhoy magazin jövő heti számának a borítójáról köszön vissza ránk és egyébként egy új interjút is készítettek fele, de akárcsak a francia Elle magazin esetében, ezt sem tudjuk lefordítani nektek, hiszen ezt a nyelvet sem beszéljük sajnos. Viszont jó a rosszban, hogy egy új fotósorozatot is készítettek a kedvencünkről, a képeken pedig szintén a Dior 2018-as Resort kollekciójából származó ruhákban láthatjuk.

01-92.jpg 02-85.jpg   

Mujerhoy magazin szkennelt képek

jennifer.jpg jennifer-lawrencee.jpg lawrence~0.jpg  

Mujerhoy magazin fotósorozat

2017.09.30. 16:29, Fanni

Párizsi lesifotók
Szép napot! Ahogy Fanni már beszámolt róla, az elmúlt napjaink igencsak egyhangúra sikeredtek, bár bevallom jó volt kicsit "pihenni" és nem mindig a hírek után keresgélni. Azonban még mielőtt belevágnánk a mai frissítésbe, már említettük nektek, hogy a következő és valószínűsíthetően az utolsó mother! premier a Koreában megrendezendő Busan Nemzetközi Filmfesztiválon lenne, ami valójában lesz is, de sajnos kedvencünk magánügyre hivatkozva nem fog megjelenni az eseményen. :( 
 
Na, de lépjünk is tovább! Jennifer-ről pár napja készültek lesifotók, méghozzá Párizsban a Charles de Gauelle repülőtéren, szeptember 27.-én. Kedvencünk a párizsi divathétre érkezett Franciaországba, így remélem, ha valahol megjelenik majd arról is lesznek képeink. A reptéren Jen igazán kényelmesen öltözött fel, azonban a paparazzik elől így is szerette volna rejtegetni magát, mert a napszemüveg és a már megszokott kalapja rajta volt. 
A háttérben kiszúrtuk egyébként Jennifer édesanyját is Karen Lawrence-t, aki ezúttal kislányával érkezett egy kis kikapcsolódásra. A képeket a galériában találjátok! 

52705779_picturepub_jennifer-1.jpg 52705797_picturepub_jennifer-2.jpg 52705827_picturepub_jennifer-5.jpg 52705837_picturepub_jennifer-6.jpg 52705813_picturepub_jennifer-4.jpg
Párizsi reptéren (6db)

2017.09.29. 13:15, Floo
 

Üdvözlünk titeket!


Sziasztok! Ez itt Jennifer Lawrence egyik rajongói oldala. A 27 éves Golden Globe- és Oscar-díjas színésznőről, már 4 éve szerkesztjük az oldalt, azóta pedig bővültünk facebook és twitter fiókkal is, amelyeken az oldal friss híreiről röviden tájékoztatjuk olvasóinkat. Mindent elolvashattok Jennifer-ről és munkásságáról legyen az bármilyen témájú. Új vagy itt? Ne habozz, nézz körbe az oldalon, több mint 70 menüpont vár Téged, hogy megismerhesd kedvencünket. Kellemes böngészést kíván; Floo és Fanni - a szerkesztők

 
mother!

Magyar megjelenés: október 19, csütörtök

Egy idősödő költő (Javier Bardem) és fiatal felesége (Jennifer Lawrence) egy vidéken, egy viktoriánus stílusú házban élnek. Egy nap viszont egy idegen és a felesége (Ed Harris és Michelle Pfeiffer) megjelennek a házuknál, majd be is költöznek, ezzel megzavarva a pár nyugodt életét.

Előzetes | Jegyrendelés | Képek | IMDb

 
Hot!

 
Beszélgess velünk!
 
Elite affiliates
 
   
   
   
   
  
 
lilyjanecollins.us, lindadesign-nonstop.hu
Betelt!
 
Éves naptár

• Szept 21., - mother! vetítés az Akadémiának ✓

• Szept ??., - mother! premier a Busan Nemzetközi Filmfesztiválon Koreában 

• Szeptember 13., - Franciaország ✓
• Szept. 14., - Németország, Ukrajna, Oroszország, Szingapúr, Dánia, Ausztria, Ausztrália ✓
• Szept. 15., - USA, Egyesült Királyság, Kanada, Norvégia ✓
• Szept. 21., - Argentína, Hollandia, Peru, Brazília, Portugália, Thaiföld, Kolumbia, Chile, Uruguay ✓
• Szept. 22., - Mexikó ✓
• Szept. 28., - Olaszország ✓
• Szept. 29., - Spanyolország, Svédország, Taiwan ✓
• Okt. 5., - Hong Kong
• Okt. 11., - Trinidad és Tobago
• Okt. 12., - Venezuela, Bolivia
• Okt. 19., - Magyarország, Görögország
• Okt. 26., - Izrael
• Nov 2., - Csehország, Szlovákia
• Nov 3., - Lengyelország

• 2018. márc. 1. - Németország, Ausztrália, Magyarország (??)
• márc. 2. - USA/Kanada
• márc. 18. - Szlovákia, Csehország
• márc. 22. - Franciaország

Folyamatosan frissül!

 
Munkálatai
Mother! (Anyám!)
2017. 09. 14.
Grace (Jennifer Lawrence) író férjével (Javier Bardem) közös otthonba költöznek, a legváratlanabb pillanatban vadidegenek költöznek be hozzájuk. A boldog új kezdetből hamarosan valami egészen pokoli megmérettetés vár a terhes feleségre, ezzel a házaspár élete is teljesen megváltozik.

Red Sparrow (Vörös Veréb)
2018. 03. 02.
Egy hétköznapi balerina olyan dologba üti az orrát, amiért kénytelen orosz kémként élni további napjait, mindeközben beleszeret egy CIA ügynökbe. Ezek hatására kettős ügynökké válik.

X-Men: Sötét Főnix
2018. 11. 02.
Phoenix-re (Sophie Turner) fog összpontosulni a legújabb mutás film, melyben az összes már régi kedvencünk is visszatér, például Jennifer karaktere Mystique is.
 
Információ
Admin Floo & Fanni
Téma Jennifer Lawrence
Nyitás 2013.01.06.
AF 1377*700
Design 31. - new vibes
Kódok Efruse && Linda

»Az oldalon minden alkalommal fel van tűntetve, ha valamilyen kódot kaptunk, így elvárjuk, hogy se modult se semmit ne lopjunk el egymástól, ott az email részleg vagy facebook oldal, ha segítséget kértek! ;) Semmilyen kapcsolatban nem állunk Jennifer Lawrence-el, sem más hozzátartozójával ez csak egy fansite. Kellemes böngészést kívánunk minden Jennifer fannak!